popom tepsi gibi dümdüz benim durumumda olup da squatla güzel yuvarlak bir popoya sahip olabilen var mı tavsiyelerinizi bekliyorum ?

1. Upupup

4 haziran 2020 19:42

2. süslü squatla güzel yuvarlak olur ama bacak kalınlaşmasını/kaslanmasını önleyemezsiniz. ince bacak+popo allah vergisi ya da estetikle oluyor

4 haziran 2020 19:55

3. Üst bacaktaki kalından ziyade kadlı görüntünün önüne gerçekten geçemezsin, en azından aşırı aşırı zor öyle söyleyeyim.

Uzun ve zayıf olmama rağmen glute, ağırlıklı squat, donkey kick gibi hareketler sayesinde kalçamı güzel şekillendirdim bundan seneleeer önce daha üniversiteye başladığım yıldı sanırım. Düzenli spor yaptığım için de formumu güzel korudum.

4 haziran 2020 20:00

4. Anon 4 süslüm kadlı görüntüyü anlayamadım ne demek istediğini ne kadar sürede ilerleme kaydederim acaba bacaklarımın kalınlaşması çok sorun değil aslında ben kadında kalın bacağı daha seksi buluyorum açıkcası

4 haziran 2020 20:37

5. Size vücut tipimi de söyliyeyim omuzlarım geniş bacaklarım üst bedenime göre baya zayıf ben hep bel çevrem ve göbeğimden alıyorım

4 haziran 2020 20:38

6. Benim bu. 1-2 yil pilates yapip cok azicik kilo almistim. Popom sekillendi ve büyüdü. Genel olarak pilates yapabilirsin bence. Tek squat yeterince cesitli gelmiyor bana.

4 haziran 2020 20:57

7. kaslı demek istemiş süslü.

4 haziran 2020 21:18