porno izleyip boşalmak, aldatmak mıdır ?

1. ne alakası var ya tabii ki de hayır.

15 şubat 2024 20:56

2. Ben de izleyip boşalıyorum, bu aldatmaksa sçtım :')

15 şubat 2024 20:59

3. Neden? İzleyen kişi erkek

15 şubat 2024 20:59

4. Ooooooooffffffffffffff

15 şubat 2024 21:05

5. Bence de hayır. Nedenini şöyle açıklayayım, hep sevişecek modda olmayabilirsin, uzak mesafe ilişkisi yaşıyosundur, hızlı bi şekilde o ihtiyacını gidermek istediğin bi andasındır olabilir yani. Kadınlar için konuşuyorum erkekleri bilemem ama mesela benim mast yaptığımda aldığım zevk farklı, sekste aldığım zevk farklı. Belki erkeklerin de böyledir. Sizinle sevişmeyip hep mast yaparak boşalıyosa ve porno bağımlılığı varsa evet sıkıntı ama yine aldatmak değil bence

15 şubat 2024 21:23

6. Bana aldatmaya çok yakın geliyor ya. Bilmiyorum başka çıplak kadınları izlemesi inlemelerinin vücutlarının hoşuna gitmesi iyice bakması falan. Bence çok üzücü.

15 şubat 2024 21:24

7. tabii ki hayır

15 şubat 2024 21:27

8. ben o moda girmek için izliyorum, sevgilimin gözüne sokmuyorum tabii ki izlediğimi. Yani zaten ekrandan gördüğü bir kadın. Ona yükselse ne olacak. Abartmayın. Aldatmak falan da değil yuh artık.

15 şubat 2024 21:28

9. Bi de bayıl istersen feriha

15 şubat 2024 21:37

10. Süslü böyle çok üzülürsün hakkaten ya. İzlemiyorum diyen adam da yalan söylüyodur yani. Hem o an inan sadece boşalmasıyla ilgileniyo adam. Videoyu kapattıktan sonra izlediği kadını sokakta görse tanımaz

15 şubat 2024 21:37