profosyenel porno yildizlari extream performanslari sirasinda gercekten zevk aliyorlar mi?

bazi porno filmleri izlerken bunlar nasil canlilar demeden edemiyor insan. fiziksel ve ruhsal olarak cok extream sahnelerde bazi kadin porno yildizlari da gercekten zevk aliyormus gibi gozukuyor. bu mumkun olabilir mi? gerci bu insanlarin da uzmanlik alani bu cok farkli bir hayatlari var ama eve gittiklerinde bugun ben ne yaptim demiyorlar mi acaba. ozellikle de adriana chechik ve veronica leal filmden once bazi ilaclar mi kullaniyor uyusturucu mu aliyorlar anlamiyorum.

1. rocco'nun netflixte "belgeseli" var izlemeni öneririm ve evet gerçekten zevk alanlar var

15 şubat 2021 21:08

2. extream

15 şubat 2021 21:19

3. Extream eski bir kullanış süslü. Biliyorsan iyi ama belki bilmiyorsundur diye diyim dedim. Extreme kullanılıyor artık

Sorunun cevabi hem evet hem hayir. Zevk aldiklari da oluyor, zevk almadan yaptiklari da

15 şubat 2021 21:27

4. Oyunculuk olarak düşünün. Mimikleri bile yapay yani.

15 şubat 2021 22:53

5. vay be arkaik döneme ait bir kullanım sekliymis dalga geçtiğim Bi şeyin vesilesiyle öğrenmiş oldum çok saygılar diğer anonim

15 şubat 2021 23:53

6. anonim 5 açıklama için çok teşekkür ederim.

16 şubat 2021 10:47