protein tüketimi sivilce yapar mı ?

süslüler yumurta, süt , tavuk tüketimi sivilce yapar mı sizce veya alerji söz konusu olabilir mi

1. Çok araştırdım süt yapıyor ne yazık ki. Ama bilinçli olarak sadece keçi sütü tüketiyorum

1 nisan 2019 13:30

2. değil mi ben de ne zaman içsem sabahına bir tane mutlaka çıkıyor teşekkürler süslüm...

1 nisan 2019 13:33

3. yapar süslü. özellikle süt ve sütten elde edilen ürünlerin düzenli tüketiminin akneye yol açtığı artık bir çok bilimsel araştırma ile kanıtlandı.

1 nisan 2019 15:41

4. yoğurt yiyorum her gün bir kase diyet için :( sütte içiyorum yulafla birlikte ay demeyin ya :( neyse artık çok çok teşekkürler

1 nisan 2019 15:44

5. Yoğurt ve sanırım kefir dahil değil süslü hatta aksine iyi geliyor diye biliyorum. Yulafı da süt yerine yoğurtla yiyebilirsiniz. Süt ve peynir çoğu kişide yapıyor ama tavuk yumurta konusunda bilgim yok merak ettim şimdi.

1 nisan 2019 22:46

6. süt ve peynir kesin yapıyor biliyorum artık ayrıca bugün yabancı kaynakları ve forum sitelerini taradım yumurta da alerjik bünyelerde sivilce ve kistik akne yapıyormuş benim cildim zaten alerjiktir böyle bünyelerin en kötü bir gün ara ile yemesi tavsiye ediliyor. belki merak eden olmuştur diye yazdım - soru sahibi -

2 nisan 2019 12:16