pull and bearın kendi sitesinden mi trendyoldan mı? alışveriş yapan?

iyi günleer. pull and bearden alışveriş yapacağım da trendyol üzerinden mi yoksa pull and bearin kendi sitesinden mi alayım? siz daha önce internetten pull and bear alışverişi yaptıysanız nasıl yaptınız? pull and bear onlineın kargosu hakkında şikayetler okudum ama trendyolun teslimat süresi daha uzun. hangisinden memnun kalan varsa ona göre sipariş vereyim dedim, şimdiden teşekkür ederimm

1. ikisinden de yaptım trendyolun kupon gibi ekstra sunduğu bir imkan yoksa pull'u tercih ediyorum

20 şubat 2020 16:35

2. ben black friday dönemi trendyol üzerinden yaptım p&b alışverişimi ve aynı günlerde başka bir arkadaşım da aynı model sweatin farklı rengini p&bın kendi sitesinden sipariş etti. bana ürün daha hızlı geldi öncelikle ve arkadaşıma gelen üründe sweatin uçlarındaki o plastik kısım yoktu direkt ucundan hafif sökük ipi gevşek düğüm atıp yollamışlar. böyle bir olay başımıza geldi yani. benim için çok fark etmiyor yani ekstra bir indirim olmayacaksa

20 şubat 2020 16:42

3. çok teşekkür ederim hepinize❤️

20 şubat 2020 16:53

4. Trendyoldaki gönderici firma da pull and bear bir farkı yok ki. Sadece Kargo konusunda trendyol bağlantılı olduğu için daha geç gelme ihtimali var.

20 şubat 2020 19:35