rüyada dişlerin döküldüğünü görmek ?

korkunç bir rüyaydı. sizin bu tarz rüyalarla ilgili bi tecrübeniz var mı internette yazan yorumlar doğru mu sizce

1. Çok gördüm diş dökülmeli rüya. Ölüm haberi derler ama hiç olmadı çok şükür. Sallama unut gitsin.

30 mart 2021 23:57

2. genel anlamda sıkıntı olarak biliyorum ben de.

30 mart 2021 23:58

3. Ben çok gördüm süslü kuruntu rüyasıdır bu. Bir şeylerden korkunca bir konu gerince veya dişinde bir problem varsa görmen normal.

31 mart 2021 00:01

4. diş sıkıyorsunuzdur bana da oldu.

31 mart 2021 00:06

5. Suslu netflixte mind belgeselinin ruya kismini izleyin

31 mart 2021 00:16

6. Diş ailedir. Üst taraf baba, alt taraf anne tarafı. Spesifik tek tek ön diş anne köpek dişi dayıdır falan diye detayları da var da hatırlamıyorum. Geçen alt dişlerimden birkaçının çürüdüğünü döküldüğünü gördüm rüyamda ertesi gün anne tarafımla ilgili üzücü bir haber aldım.

31 mart 2021 00:51

7. Süslü ben rüya tabirlerine inanmam ama bu kadar insanın hep dişlerle ilgili rüya görmesi benim çok tuhafıma gidiyor. Hani neden kol, bacak değil de diş? Ve ne hikmetse hep ya dişlerim dökülür ya çürür, hep kötü olur bu rüyalar. Ama gerçek hayatla bir bağlantısını çözemedim daha, tabirlere inanmıyorum.

31 mart 2021 01:21

8. stres sahibi insanlar geceleri dişlerini gıcırdatır, bu da çeneye dişlere ve diş etlerine çok büyük baskı yaptığı için diş dökülmesi kabusuna dönüşür. aynı şekilde uyurken kol uyuştuğunda da kolunuzun koptuğunu falan görürsünüz. nefes almakta güçlük çekince rüyanızda inanılmaz çaresiz olursunuz hatta belki boğulduğunuzu görürsünüz. basit neden sonuç ilişkileri, hiç mi vücudunuzu dinlemiyorsunuz, uyanınca nasıl bir pozisyonda olduğunuzu farketmiyorusunuz? hala rüya tabiri falan diyen var. normal durduğunuz yerde 3 dk boyunca dişlerinizi sıkmaya çalışın bi de bunu gece kim bilir kaç dakika boyunca yaptığınızı düşünün anlarsınız.

31 mart 2021 01:29

9. A11 çok mantıklı bir açıklama getirmiş. Açıkçası ben hep aynı pozisyonda yattığım için(gizlinot: Tabutta uyuyan vampir gibi dümdüz yatıyorum) kolum bacağım uyuşmaz, nefessiz kalmam. O yüzden başka bir organıma zarar geldiğini hiç görmedim. Ama diş gıcırdattığımı hiç bilmiyordum, yani annemden babamdan veya eski oda arkadaşlarımdan hiç böyle birşey duymadım ama demek ki stresli olduğumda gece sıkıyormuşum dişlerimi. Bu arada eski oda arkadaşlarımın ikisi de nerdeyse her gece diş gıcırdatırlardı ve gece gece o seslere uyanırdım, ne olduğunu bilmediğim için de çok korkardım. Bu arada onlara da selam olsun ne gıcırdattınız beee :(

31 mart 2021 01:37

10. Ay ben bu rüyayı biliyorum hatta bir başlıkta da yazdım. Aileden ya da sülaleden birini  kaybetmeye delalettir. Alt ya da üst dişe göre anne ve baba tarafını temsil etmekte. Tanıdıklarımdan bu rüyayı gören vardı, ağzını tutmasına rağmen dişleri dökülmüş ve bayağı korkunç rüyaymış, o rüyadan bir süre sonra baba tarafından birini kaybetmişti.

31 mart 2021 04:54