rahat topuklu ayakkabı önerisi?

merhaba süslüler. ayaklarımın gözükmeyeceği, uzun abiyenin altına topuklu ayakkabı bakıyorum. yani dolgu topuklu falan da giymek istemem ama nispeten rahat edebileceğim, dans etmemi engellemeyecek bir topuklu ayakkabı almak istiyorum. görüntüsü de aşırı önemli değil gözükmeyeceği için. kullandığınız memnun kaldığınız fiyatı da çok yüksek olmayan bir model ya da marka var mı acaba?

1. (link: https://m.trendyol.com/#!/derimod/hakiki-deri-siyah-kadin-topuklu-ayakkabi-p-2364095?boutiqueId=184373 Şu) ve (link: https://m.trendyol.com/#!/derimod/siyah-kadin-topuklu-ayakkabi-p-2114685?boutiqueId=184373 Şunu ) almıştım yakın zamanda uzun suren davetlerde giydim ikisini de.cok rahatlar.2.si,platformlu olan, 1 tık daha rahat belki ancak butun gece ayakta dans ettim ikisiyle de asla bir sorun yaşamadım

8 mayıs 2018 19:21

2. çok teşekkürler, bakacağım :)

8 mayıs 2018 19:33

3. (link: https://www.trendyol.com/nine-west/hakiki-deri-siyah-kadin-topuklu-ayakkabi-p-2083885?utm_source=r_20&utm_medium=cpc&utm_campaign=08 )

(link: https://www.trendyol.com/hotic/hakiki-deri-siyah-kadin-sandalet-a100-p-2219889?boutiqueId=184706 )

bunlarla ben çok rahat ettim. nine west olan ayağı çok iyi kavrıyor. zaten ilk cevaptaki ayakkabı da aynı tarzmış. kalın topuklu olduğu için çok rahattı.

8 mayıs 2018 21:54