rahat ve dayanıklı spor ayakkabı önerisi??

süslüler, aldığım bütün ayakkabılarda aynı sorunu yaşıyorum : ya ayak bileğimin arkasını vuruyor ya da parmaklarımın altı su topluyor. böyle sorun yaşamayacağım önerdiğiniz model ya da marka var mı acaba ? link de verirseniz çok sevinirim.

1. Dayanıklı mı emin değilim ama rahatlık konusunda skechers gerçekten iyi süslü.

12 haziran 2020 23:03

2. Teşekkür ederim süslü. Bakacağım mutlaka.😊

12 haziran 2020 23:05

3. skechers hiç kullanmadım ama çevremden hep çok rahat, yok gibi olduğunu duydum. ben bu zamana kadar en çok nike ın ayakkabılarından memnun kaldım. çoğunun içi cidden yastık gibi. m2k tekno ve air force var şu an ikisini de çok seviyorum. adidasın bu zamana kadar denediğim bütün modeller inanılmaz rahatsızdı. onlar da dragon ve superstar.

12 haziran 2020 23:10

4. Vurma sorunu yapıyosa küçük alıyor olabilir misin?

12 haziran 2020 23:15

5. Anonim 2 teşekkür ederim önerileriniz için. Air force modelini ben de çok beğeniyorum. Bu modelin kalıpları nasıl peki? İnternetten alırım büyük ihtimalle, numara seçerken dikkat edeyim.

12 haziran 2020 23:17

6. Anonim 3. Yok süslü küçük almıyorum. Ne çok büyük ne çok küçük aldığım ayakkabılar. Zaten vurma olmasa bile mutlaka su topluyor. Ne alacağımı şaşırdım artık 🤦‍♀️

12 haziran 2020 23:22

7. nike air force dışında ayağımı kanatmayan, su toplatmayan bir ayakkabı bulamadım ben. iki farklı rengi var bende, 4 yıldır giyiyorum ve hiçbir sorunları yok. kesinlikle tavsiye ederim

12 haziran 2020 23:36

8. Nike ve adidastan şaşmam

12 haziran 2020 23:56

9. Asics. Mutlaka bak şiddetle öneriyorum

13 haziran 2020 00:25

10. Nike air max kullanıyorum. 500 liraydı aldığımda. 3 senedir ayağımda. Km lerce yürüsem bile tabanımı ağrıtmıyor. Ayağımı kırdıktsn sonra giyebildiğim tek ayakkabı. Ben yarım numara büyük almıştım. Mutlaka mağazasında deneyin. Sitesinde cm vs yazıyor ordan bakın ya da.

13 haziran 2020 02:36