rahatsız olanlar için aşağı yazıyorum aşırı saçma ama kafama takıldı?

anal sekste dışarı değil de içeri boşalındığında spermin onca yolu aşıp rahme ulaşması imkansız değil mi ya insanlar hamile olmak için o kadar uğraşıyor vajinal sekste bile bu kadar zorken anal sekste bu şekilde olması imkansızdır değil mi?

1. ss, hayır değil. anal sekste çok daha kolay hamile kalınabilir ve bunu herkes bilir.

13 temmuz 2021 12:57

2. gerçekten mi? doğurganlığın yüksek olduğu dönemlerde daha olasıdır değil mi?

13 temmuz 2021 12:59

3. döngü olayını hiç anlamıyorum regl bittiği gün birleşme oldu işte ya

13 temmuz 2021 13:00

4. onu bunu bilmem de doğacak olan çocuk çok boktan bi insan olur..

13 temmuz 2021 13:02

5. Yetiş ya anatomi

13 temmuz 2021 13:06

6. süslü, çocuğu midende büyüteceksen ihtimali elbette var. bağırsakların çıktığı yer mide çünkü, o kadar yolu aşmaktan kastın bu olsa gerek.

trol değil de cahil olduğunu varsayarak açıklıyorum:

vajina ve anüsü iki ayrı kapı olarak düşün. her iki kapıdan girdiğinde de önünde uzuuuun bir koridor uzanıyor: bu koridorların biri rahme, diğeri mideye bağlanıyor. yumurta da rahimde döllenebilen bir oluşum malum. iki oda arasındaki duvarı yıkmadan spermin yumurtaya erişme şansı yok.

ha şöyle bir ihtimal var: anal ilişkide, içeri boşaldıktan sonra, dışarı akan sperm vajinaya akar ve oradan yürürse bir ihtimal, ama aşırı düşük bir ihtimal o da, yüzdesini bilemiyorum. siz gene de korunun. ayrıca seks yapmadan önce bir vücudunuzu tanıyın, sonra "sevgilim ağzıma boşaldı, hamile kalır mıyım?" diye soru açmayın burada.

13 temmuz 2021 13:17

7. işte vajinaya akarsa diye düşünmüştüm süslü cidden cahillikten sordum ya umarım çok çok düşük bir ihtimaldir hiç uğraşamam çünkü :( oral seksle hamile kalınmayacağını biliyorum ama fizik kurallarını unuttum ben o sırada insana bazen kal geliyor :( teşekkür ederim. engel olmak için yapılacak bir şey yok sanırım

13 temmuz 2021 13:23

8. vajinaya falan akamaz ilk anonimler aptal aptal konuşmuş, sperm hava ile temasta ölür yani.

13 temmuz 2021 13:27

9. Rahime akma yapamaz, cunku organlarin duvalari var suslu. Anal bolge bagirsaklara ve mideye baglaniyor. Oral seksle anal sekste spermler ayni yerde bitiyor yani bagirsakta. :D bagirsaktan geri geri de mideye gecemez? Wtf arkadaslar.

Neyse vajina girisi ise rahime baglaniyor. Ikisi birbirinden tamamen bagimsiz, farkli sistemler. Yani akma, kayma, sivisma, miyisma, difuzyon vs vs hic biri mumkun degil.

13 temmuz 2021 13:32

10. anon9, sperm, güneş ışığına maruz kalan vampir gibi, hava ile buluşur buluşmaz ölmüyor, kurursa ölüyor. yeterli ıslaklık varsa yaşamaya devam eder yani, ama aşşşşşırı düşük bir ihtimal dediğim gibi.

13 temmuz 2021 13:33