randevusuz kimlik değişimi. ?

iyi geceler süslüler. sınava girerken herhangi bir sıkıntı çıkmasın diye kimliğimi değiştirmek istiyorum ama randevum yok ve bütün randevular dolu. yarın sabah erken gitsem randevusuz değişimde sıkıntı çıkar mı? internette değişim yapılır diyolar ama hiç bu şekilde giden oldu mu?

1. ben yaptırdım yurt dışına gidicektim randevu benim ucağımdan bile sonraya vardı yaşadığım yerde gidip sormuştum gıcık bir memur vardı hayır olmaz.s.s falan yapmıştı derdimi anlatamadım kadına. neyse başka şehirde bi nufüs müdürlüğüne gittim şefleri oluyo onun odasını buldum. randevu aldım ama sınavım var o tarihte hocamdan izin alamadım dedim, ki cidden öyleydi, sağolsun içeriye gönderdiğimi söyle yardımcı olurlar sana demişti.

uzun uzun yazdım ama telle randevu alırken bazı ilçelerde randevusuz da yapıldığını bazılarında yapılmadığını söylemişlerdi. ilk gittiğim yer bana sabah erken 7de sıraya girmen gerek dedi, cuma günü sormuştum pazartesi gittim kadın bana randevusuz uygulama cuma günü sondu artık randevusuz işlem yok demişti şaka gibi yani yazarken yine sinirlendim gıcığa

6 eylül 2018 00:51

2. Ay umarım bizim burdakiler iyidir süslüm :( amcam bu işlerle ilgili ona sordum erken gidip sıra alcaksin sorun çıkmaz dedi inşallah öyle olur. Çok teşekkür ederim 🙏

6 eylül 2018 00:58

3. Kalabalık bir yerdeyseniz ve randevular doluysa çok zor. Ben de kimliğimi kaybetmiştim ve sınava girmem gerekiyordu. Baya uğraşarak yapabilmiştim ağlicak konuma gelmiştim nerdeyse. Başka ilçelere de telefon edebilirsiniz bu arada randevu için.

6 eylül 2018 01:48

4. Internette randevular tamamen dolu gözüküyo süslü. Umarım sıkıntı çıkmaz. Son bilgi için de teşekkür ederim olmadı başka yerden çıkartırım.

6 eylül 2018 07:09

5. ne sınavı süslü?