red pill felsefesi hakkında bir soru?

kadınlar alfa(lover) sever ama onu betalaştırmak(provider) ister konusu hakkındaki görüşleriniz neler?

1. Red pill felsefesi mi djjdjdj

22 kasım 2022 16:30

2. Doğru söylüyorsunuz a2. Geçenlerde böyle bir şey okudum merak ettim sadece

22 kasım 2022 16:46

3. ulan ergenler şunlara yorduğunuz kafayı derslerinize yorsanız bir baltaya sap olacaksınız

22 kasım 2022 17:23

4. how to: philosophy of 31 sdfghjklkjkjhg

22 kasım 2022 17:26

5. lover ve provider birbirinden ayrı şeyler değil. sizi gerçekten seven erkek, sizin için (ailesi ve çocukları için) sağlayıcı görevini de kendiliğinden, seve seve üstlenir. bir şeylere ikna edilmesi gerekmez... sözde alfa erkek için

lover yerine sanırım "fucker" sözcüğünü kullanmalıydınız. alfalık bir kadını kendi bencil zevkleri için kullanmakla ilişkili bir kavram değil... o tarz erkeklerin hepsi de özünde çok zayıf ve sorunlu. travmatik çocukluk geçmişleri var. kendi içsel yaralarını fiziksel zevkle ve mümkün mertebe çok partnerle doldurmaya çalışan adamlar bunlar. aklıma christian troy geliyor mesela. christian troy kendinden başka hiç kimseyi, hiçbir kadını sevemez, ve aslında kendini de sevmez.

psikoloji okuyun. ama ciddi ciddi piskoloji bilimiyle ilgili eserler, makaleler okuyun. böyle saçma sapan, loser'ların oyuncağı olmuş red pill gibi düşünce akımlarının, ırkçılık gibi aynı kategoride ve fanatik diğer akımlardan hiçbir farkı yok. bilimsel değil öncelikle...

22 kasım 2022 17:41

6. Keanu hâlâ buralarda mısın sen shshshsh ezik ya gitmiyor da yapıştı kaldı

22 kasım 2022 21:35

7. Red pillin felsefi bir yanı yok da ancak kadın düşmanlığının/ataerkinin bireysel ve kapitalist toplumlarda yol açtıkları açısından sosyolojik bir yanı olabilir.

23 kasım 2022 01:12