reddedildim ne yapmalıyım yardım?

yakın zamana kadar benden hoşlanan birine sonradan ilgi duymaya başladım, hala sevdiğini düşünüp açıldım ve red yedim süslüler.redderken de bir sürü bahane sıraladı depremden sonra hayatım çok değişti (deprem bölgesinde değiliz ama orada çocukluk arkadaşları varmış) ailevi sıkıntılarım var çok falan gibi.bir de bunlar bahane değil falan filan dedi ama buz gibi bahane maalesef.biraz zorlayınca bu ilişkinin olacağını düşünmüyorum dedi çünkü. size sorum, ben bu insanla sürekli karşılaşmak zorunda kalacağım, nasıl davranmalıyım? numarasını falan silmeli miyim :( 2.sorum ise önceden hoşlandığı gibi tekrar hoşlanma ihtimali yok mu bitti mi tamamen sizce onunla olma ihtimalim

1. Silin. Ben öyle yaptım. Bunlar da bahane. Çocukluk arkadaşı vs. oradaymış. Reddedilmek zaten çok üzücü. Bence kadınlar cidden açılmamalı. İlgi belli edince hâlâ açılmıyorsa ne yazık ki sizden hoşlanmıyor.

9 nisan 2023 17:41

2. Evet burdan diğer süslülere tavsiyem olsun aşktan ölseniz de açılmayın en fazla sinyal gönderin :(

Benden hoşlanan birinden bile red yedim inanamıyorum ya demek ki sevmiyor artık of teşekkürler süslü ben artık nasıl davrancam yüzyüzeyken, görmezden mi gelmeliyim

9 nisan 2023 17:45

3. Bence numarasını falan silme ama yazma da. Ekstra bir şey yapma bu olay hiç olmamış gibi davran. İş yerinde falan karşılaşacaksan diğer herkese davrandığın gibi davran. Karşısında ezilip büzülme veya üzgün görünme. Güçlü ve umursamaz dur hayatını yaşa biri gider biri gelir boşver.

9 nisan 2023 17:46

4. Psikolojik sorunlarım var benim.. bi tek sana karşı değil herkese boleim... ailemle kötüyüz.. bilmedigin seyler war..

9 nisan 2023 17:49

5. A5 hepsini de dedi be ağlayacağım şimdi ahhahahsgs ulan düzgünce olmaz bizden bacım dese daha iyiydi

Ay A4 sildim numarasını ya gaza gelip :(( yüzyüzeyken güçlü durmaya çalışacağım

9 nisan 2023 17:52

6. hayır bence bir travma yaşamış. bu duygularını şu an onunla olan arkadaşlığının dışında tutup onun yanında olmaya .çalış..

10 nisan 2023 11:42