regl döneminde sevişme yerine başka?

süslüler malum libido tavan oluyo. ancak hem sağlık hem de hijyen açısından sevişmek istemiyorum. siz bu zamanlarda napıyosunuz?

1. külodumu çıkarmadan sürtünüyoruz ve/veya partnerime oral seks yapıyorum. karşı tarafa oral yapmak herkesi tatmin etmeyebilir fakat ben normal zamanlarda da kendime yapılmasındansa yapmayı daha çok sevdiğim için regl döneminde de partnerime oral yapmak beni oldukça tatmin ediyor. onun dışında dediğim gibi tamamen soyunmadan sürtünme, sevişme vs.

9 nisan 2019 01:11

2. Ped olursa sürtünmeyi hissediyor musunuz süslü yoksa tampon mu kullanıyorsunuz?

9 nisan 2019 01:21

3. Tr de var mı bilmiyorum ancak yurtdışında bu dönemler için üretilen süngerler var. Temizlendikten sonra süngeri yerleştiriyorsunuz, akışı kesiyor. Açıkçası makyaj süngerleri gibi biraz. Çıkarması ilk başta zorlayabiliyor ancak oldukça memnunum. Başlığını burada açacaktım ancak sözlükte her şeye iğrenç, nasıl ya tepkisi verildiği için daha fazla uzatmayayım. Bu tarz bir şeye bakabilirsiniz.

9 nisan 2019 01:22

4. 3. anonim ped kullanıyorum fakat hissediyorum sürtünmeyi. zaten libidom tavan olduğu için en ufak bir temas bile iyi geliyor.

9 nisan 2019 02:02

5. Son gunlerimse ve partnerim onay veriyorsa; sevisiyorum. Ilk iki gun agri ve kanama acikcasi libido yukseltmiyor (: aksine regl oncesi hormon salinimi yuzunden libidom artiyor. Partnerime oral yapiyorum; o da daha cok memelere ilgi gosteriyor. Surtunmeden hic hoslanmiyorum ya :( o fikir beni itiyor nedense.

9 nisan 2019 03:56