regl döngüsünün kafayı yemesi?

22 yaşındayım, reglim genelde düzenlidir en fazla 5-6 gün geciktiğini gördüm stresli zamanlarımda. normalde de 7-8 gün sürüyor. 2. gün kanamam yoğun oluyor diğer günler normal. bu ay 13 günlük bir gecikmenin sonunda 2 gün önce regl oldum çok şükür. dün ve önceki gün aşırı yoğundu kanamam sanki ergenliğe yeni girmişim gibi fazlaydı ama bugün 7. günüymüş gibi az. resmen bir gecede kesildi. şimdi çok saçma bi dönemde olduğumuzun ve psikolojimizin alt üst olduğunun farkındayım. ama kişisel olarak çok stresli dönemlerden geçtim yine de döngümün bu kadar saçmaladığını görmedim. normal mi bu kadar genel düzeninden şaşması? gecikme yaşayan çok kişi var gördüğüm kadarıyla, peki bu ay kanama miktarında böyle değişiklikler yaşayan var mı?

1. of süslüm aynı durumdayım. korunduk biz de ama "olabilir mi ya acaba" diye kendimi yiyip durdum kaç gündür. ben de anksiyeteden muzdaribim ama hiç böyle bir düzensizlik yaşamamıştım.

gerçekten vücut anlayıp bir şekilde tepki gösteriyor sanırım :/

10 nisan 2020 15:32

2. her şeye kafayı takıyorum şu sıralar, yalnız hissettirmediğiniz için teşekkürler süslü. umarım en sıkıntısız şekilde geçer bu ayınız.

10 nisan 2020 15:43

3. Bende de aksine erken geldi:( en son 20 martta olmustum 8 nisanda bi daha oldum simdi, o kadar az geliyo ki anlatamam kist falan mi var diye dusunmeye basladim dogum kontrol hapi kullanicam:(

10 nisan 2020 19:25