yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    2 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    regl gecikmesi, kasıklarımda ağrı var 5 gün reglim gecikti normalde korunuyoruz ama hamile olma ihtimali?

    biliyorum bu tarz sorulardan bıktınız kızlar ama kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor yüzümde sivilce çıktı reglin bütün belirtileri var ama 5 gündür gelmedi mevsimsel gecikme falan olabilir mi yoksa korunmama rağmen eczaneden test alıp yapsam faydası olur mu? şunu merak ettim hamilelikte regl olacakmış gibi kasık ağrısı oluyor mu ilk ayda regliniz olmadığında?

    1. Evet reglin bütün belirtileri aynı zamanda erken gebelik belirtisidir, tek farkı regl olamamanız. 5 gün telaş yapmak için erken ayrıca, 10 günden sonraki gecikmeler sorun olabilir diye düşünülüyor. Bence 2 hafta içinde gelmezse kesinlikle test alınmalı, ondan evvel gereksiz telaşa kapılmaya gerek yok. Muhtemelen, mevsimsel geçiş ve eve kapanmakla alakalı bir gecikme yaşıyorsunuz, zaten korunuyormuşsunuz da, stres yapmanıza gerek yok.

    31 mayıs 2020 18:45

    2. Süslüm benimde 12 gün gecikti bu ay. Senin gibi bütün belirtilerim vardı şişlik kasıklarda ağrı sivilce ve bunlar regli olmam gereken tarihte başladı muhtemelen mevsimseldir bu ara hangi arkadaşımla konuşsam minumum 5 gün geciktiğini söylüyolar. Stres yapmazsan bir kaç güne olursun muhtemelen 

    31 mayıs 2020 18:45