regl olduğu halde hamile olan var mı?

normalde adetim çok ağrılı olur. son 2 adetimde hiç ağrım olmadı. şuan adetime yaklaşık 4-5 gün var. birkaç gündür kabızlık sıkıntım var (özür dileyerek yazıyorum) kendimi tuvalette biraz zorladığım zaman regle benzer kanamam oluyor. yine hiç ağrım yok. normal zamanda da biraz kahverengi akıntım oluyor. birkaç aydır deniyoruz ama bebiş gelmedi. ben de regl olunca test yapmadım. şimdi de şüpheye düştüm ama hiçbir belirti de yok. içime bi korku da geldi ya varsa da ben kendimi sıkınca zarar görüyorsa o yüzden kan geliyorsa diye. böyle bir şey olur mu? biliyorum çok saçma ama hiç tecrübem yok o yüzden sormak zorunda kaldım😕

1. hamile olduğu halde adet gününde kanama yaşayanlarda normal adetindeki kadar kanama olmuyor. emin olmak için yarın test alın, yapın. almışken bikaç tane test alın. anladığım kadarıyla evde gebelik testiniz yok. bebek çalışması yapan insanın dolabında gebelik testi olmalı.

5 şubat 2023 21:27

2. Adetim genelde düzenli olduğu için evde test bulundurmuyordum aslında. Cuma gününe kadın doğuma randevum var. Yine de yarın test alıp yapayım. Teşekkür ederim.

Olduğuna çok ihtimal vermiyorum ama yakın zamanda bir tanıdığım düzenli regl olmasına rağmen hamile olduğunu öğrendi, o yüzden şüphelendim. Hiçbir belirti de yok.

Ki tuvalette kanama olması normalde de sağlıklı bir şey değildir diye düşünüyorum

5 şubat 2023 21:49

3. Kendimden örnek vererek söyleyebilirim ki kabızlık gebelikte ilk aylarda başlar. Bebeğe daha fazla besin gidebilmesi için sindirim yavaşlar. İlk üç ay genelde kabızlık görülür.

Nasıl bir kanama bilmiyorum yaşadığınız ama normal olmayabilir. Doktor daha iyi bilecektir. Ağrılı/ağrısız regl olmak gebelikten değil bu arada.

5 şubat 2023 23:28

4. Anladım. Ben normalde hep ağrılı sancılı geçiririm de süreci, bazen birkaç ayda bir ağrı hafif olur. Ama 2 aydır üst üste sıfır ağrıyla geçince çok şaşırdım. O yüzden öyle düşünmüştüm. Teşekkür ediyorum

5 şubat 2023 23:30

5. A1 size de teşekkür ederim, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın

5 şubat 2023 23:31

6. Süslüm ins hamilesindir. Yarın guncelle lütfen bebis haberlerini okumayı seviyorum

5 şubat 2023 23:41