reglden önce felaket meme ağrısı sızısı?

süslüler abartmıyorum reglden 15 gün önce başlayıp 2 hafta boyunca öyle bir agrıyorlar ki, dokunamıyorum bile, yürürken, yüz üstü yatarken, hele bir de yanlışlıkla zıplarsam koşarsam falan ölüyorum yani.bir de sanırsınız d,e cup falan yok valla avucumu zor dolduruyorlae, miniminnacik halleriyle başıma bela oluyorlar.nereye gitmem lazım , normal mi, bir hastalık belirtisi olabilir mi , tedavisi var mıdır ki?

1. süslü daha geçen dün aynı şeyi sormayı düşündüm. Benim de adetten iki hafta önce başlıyor sürekli sürekli ağrıyor. 75a beden göğüslerim, sadece adetken ağrımıyor diyebilirim.

5 haziran 2020 00:48

2. @1 süslü döngüsel bir ağrı biliyorum fakat cidden dayanılmaz :(

5 haziran 2020 00:49

3. @2 süslü ben genel cerrahiye gideceğim büyük ihtimal, memedeki iyi huylu fibrokist veya adenomlar da beden olabiliyormuş sanırım, en azından kötü birşey olmadığının dışlanmasını istiyorum.benim de 70b bu arada, ama verdiği gerginlik hissi ve ağrı yüzünden d cup gibi hissediyorum taşımakta zorlanıyorum ya şaka gibi.

5 haziran 2020 00:52

4. Benim de regl ile birlikte kayboluyor ağrı bu arada.

5 haziran 2020 00:53

5. Süslü pms döneminde olduğunun bir belirtisidir. Hormonlar vücutta şu toplanmasına neden oluyor bu yüzden göğüslerin ağrıyor. Yanı önemli bişey değil süslüm bende de olur hep.

5 haziran 2020 01:02

6. Bende de aynı dert var

Ultrasonla bakan doktor memelerinin kistik yapısı var, ağrı olduğunda sıcak su torbası koy demişti.

5 haziran 2020 01:37