reglimin son gününde tampon takıp ağdaya gitsem?

en fazla ne olur? siz hiç böyle bir şey yaptınız mı? ağdacıma ayıp olur mu?

1. Yok canım niye ayıp olsun bayılır

18 aralık 2020 15:34

2. Başka şansım yoksa mesela? Söylesem affedersin falan diye? Ya ben de çok utanıyorum ama başka şansım yok :(

18 aralık 2020 15:39

3. Bekle bir gün sonra git. Hiç reglken gidilir mi? Sen birinin sana bu şekilde gelip ağda yap demesini ister miydin

18 aralık 2020 15:40

4. Arayıp sor bence

18 aralık 2020 15:40

5. Anonim3 tabii ki istemezdim ama ertesi gün iş seyahatim var ağda için vaktim olmayacak bir de bilmediğim bir yere gitmek istemiyorum. Kendi mükemmel ağdacım varken ona gitmek istiyorum, ona da ayıp etmesem keşke. Ama tamponlu olacağım yani orada sarkan ip dışında her şey aynı olacak. Hiç mi oluru yok dersiniz?

18 aralık 2020 15:43

6. Özel bölge agdasi için soruyorsaniz hoş değil bence. Tampon olsa da cekistirecek sonuçta. Kan sizabilir. Sizmasa da bana yapılsa saygısızlık olduğunu düşünürdüm. Bir kere jilet kullanın yada kendiniz halledin bence.

18 aralık 2020 15:45

7. Süslü ama son günüm olacak zaten kan sızma gibi bir şey imkansız. 7 gün sürüyor 7. gün de akıyor mu akmıyor mu belli bile olmuyor. İpin kontrolü bende olacak ağdacım sadece her zamanki Yaptığı işi yapacak. Hiç mi oluru yok ya ağlamak istiyorum:(

18 aralık 2020 15:47

8. daha neler ya yuh

18 aralık 2020 16:11

9. yuh bence de. sorsanız bi şey demez belki ama içinden çok şey geçer. çok saygısızca ve ayıp yani. her şeyin bir adabı var ısrarla hiç mi oluru yok diyorsunuz bir de.

18 aralık 2020 16:21

10. İğrençsiniz