robot süpürge için çöp istasyonu şart mı?

evdeki bitmeyen toz ve alerji sebebiyle robot süpürge almaya karar verdik. roborock s7 almayı düşünüyoruz (öneriniz varsa açığım) çöp istasyonu olmazsa olmaz bir şey mi? çöp istasyonu olanlar 20k civarı. yani o paraya değer mi? robot süpürgenin temizlemesi zor mu yani üşeniyorum biraz ldbfkdbd

1. Bence zor olan süpürgenin fırçalarına dolanan saçları temizlemek. Onu da her halükarda siz yapacaksınız. Yoksa robot süpürgenin hazinesini açıp çöpe dökmek 1 saniye falan. Ekstra para verilecek bir özellik olduğunu sanmıyorum

16 mayıs 2023 13:56

2. anon 1 +1

ayrıca dayımlar istasyonlu olan bir model aldı 4 kere gitti teknik servise her ekstra özellik bence böyle her gün kullanılacak pratik bir şey için gereksiz. içini dökmek cok pratik oluyor zaten yormaz yani

16 mayıs 2023 14:03

3. Çook teşekkür ederim cevaplarınız için. Gerçekten o paraya değmeyecek bir şeymiş. Saçı aşırı dökülen bir olara da en iyisi şu silikon başlıklı çekçeklerle halıyı temizlemek değilse süpürge 1 çalışmada bozulur. Yerdeki saç sayısı kafamdakinden fazla dkdndn

16 mayıs 2023 15:51

4. istasyonsuz s7 var bende de. gayet memnunum gerek yok istasyona, o hazne öyle hemen 1 temizlemeyle dolmuyor zaten. evim de net 105 m2 falan 3+1, yani görece büyük olmasına rağmen hazneyi 2-3 temizlemede bir boşaltıyorum.

17 mayıs 2023 13:48