rossman dan mum alan var mı ?  ?

mum alıcam ama yanıp bitiyor sonuçta çok yüksek fiyatlı istemiyorum. rossmanda ucuz alıp kullanan var mı? ya da uygun fiyatlı site öneren

1. ben geçende şu az yağlı mı ne öyle bir çeşit var ondan aldım. pilastik tüp içinde geldi. o tüpün içinde olduğu için evet uzun süre yanıyor ama çok çok az ışık veriyor. böyle minicik bir alev sadece. iki tane almıştım diğerini o tüpten zorla çıkardım o zaman da yarım saat içinde bitti mum sjagsha

tavsiye etmiyorum yani . ayrıca kokusu da bir değişik

14 ocak 2021 22:53

2. Batın gibi olan kokulusundan ve sigara içilen alanda kullanılandan almıştım. İkisi de çok hoş kokuyordu.

14 ocak 2021 23:36

3. Ben de odunsu kokulu olanından kullandım. Bath and body works mumları kadar yoğun kokmuyor tabii ki de ama verdiği koku hoştu. Memnun kaldım.

14 ocak 2021 23:37

4. Orman çeşidini ve sigara kokusu için olanı kullanıyorum, baya aydınlatıyor ve kokuları da hissediliyor.

14 ocak 2021 23:45

5. Bu plastik kapta gelen Kompositionsöllichtler Almanya'da mezarlarda kullanılıyor, uzun süre açık yanıp az ışık veriyorlar o sebeple. Bana üzücü geldiği için tercih etmiyorum ama silindir mumlarını severek kullanıyorum. Bir de Rossman değil ama lc'den kışa özel çıkarttıkları mum almıştım geçenlerde. Yanma süresi çok uzun, asla azalmıyormuş gibime geliyor. Ek olarak ikeanın mumlarının aksine yakınca tüm odayı kokusu sarıyor. Vanilyalı ve cookieli olanlarını kullanıyorum, tavsiye ederim. 30 tlyi sanırsam

14 ocak 2021 23:56

6. Aa ben de az yağlı olanlar hem çok uzun saat yanıyor gözüküyor diye alacaktım. İyi bari ondan almayayım. Tamam süslüler teşekkür ederim çok 🌸🌸 Rossmandan mum alışverişi yapayım kdkdkf

15 ocak 2021 00:45

7. Anti tobacco olan bi mum var cam kavanozumsu bo bardakta yesilli desenli disi muazzam kokusu ortami sariyor ama kisa surede bitiyor ama yaktigin an ortamdaki tum sigara kokusunu cekip mis gibi kokutoyor.

15 ocak 2021 20:50