rossmann alerji yapan ürünü iade alır mı?

içindekilere bakmadan mağazadan aldığım ürün tahminen içindeki parfüm sebebiyle şiddetli bir alerjiye sebep oldu. fişim duruyor iade alırlar mı yoksa 1 kez kullandım diye almazlar mı? kendi markalarından alterra ürünü, 4-5 yıl önceki paylaşımlarda böyle alerji veya beğenmeme sebepli paketi açılmış iadeleri kabul ettiklerini gördüm yakın zamanda tecrübe eden var mıdır?

1. Süslü, direkt gidip iade istemeden müşteri hizmetlerini ara bakalım ne diyecekler. Kasiyerlerin çok bilgisi olmayabiliyor, şimdi alamayız falan derler, en azından elinde veri bulunsun.

30 ağustos 2021 20:15

2. teşekkürler süslüler deneyeceğim

30 ağustos 2021 20:40

3. Googleda denk gelip merak eden olursa, aldılar iade. Ama kasiyer ben nasıl alerji olduğunu anlatırken pek dinlemeden elimden alıp ürünü gitti iade formu aramaya, kullanmadım sanmış da olabilir çok hızlı gelişti.

31 ağustos 2021 11:08

4. Gratis almamıştı aramıştım üzgün olduklarini söylüyorlar sadece. Sonra kullanınca cildim alıştı :d kızarıklık oluyordu

31 ağustos 2021 11:11

5. yav arkadaş gerçekten en ufak bi şey yazamıyoruz ya. ben alerijimin neye olduğunu bilsem alır mıyım? "parfum" yazıp geçiyorlar ne bileyim ne? daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti, parfümlü şeyler de kullandım en fazla kızarır geçerdi. napayım yani ucuz diye aldım. kollarımın şişip benek benek kabarması, sızlaması ve günlerdir geçmeyen izler bırakması benim tahmin edebileceğim veya sebebini bilebileceğim bir şey olsa zaten almam. bi siz akıllısınız.

1 eylül 2021 00:03