rossmann'da fişsiz ürün iadesi var mı

Merhaba, Gecen hafta rossman mağazasından alterra markasının likit kapaticisini almistim. O gun eve geldim hemen yüzümde denedim, ıslak bb sünger ile dağıtmaya çalıştım ancak asla dağılmadı. Parça parça durdu. Elimin üzerine de bir parça dokundurdum ancak yapısı uzuyor böyle lastiklesmis gibi tarif edemiyorum. Normal yapısı bu şekilde mi? Yoksa ben sünger ile dağıtmakla yanlış mı yaptım? Bir daha denemedim değiştiririm diye. Öyle duruyor.yolum henüz rossmana düşmedi ama yarın muhtemelen gidebilirim. Elimde fişim yok. Ne yapmaliyim?

1. Ben böyle bir şeye şahit oldum. Fişi attım ama yüzüme koyu geldiği için fondöteni değiştirmek istiyorum dedi bir müşteri hatta yine alterra ürünüydü. Kendi markaları olduğu için hemen ilgilenelim dedi kasadaki çalışan. Hiç sorun çıkarmadılar hatta şaşırdım baya :)

2 mayıs 2016 15:29

2. Peki cok sevindim tesekkur ederim :) (yazar: atomik leda)

2 mayıs 2016 15:44

3. Heves kırmak istemem ama bana yanlış ruj vermişti görevli hiç ruju açmadan ismine bakmamla anladım ama eve gelince anladim tabi. Internetten baktim cart bir kırmızı hayatta kullanamam deyip götürdüm ve fişle beraber ertesi gün götürdüm. Baya kavga dövüş aldılar. Müdürle falan konuştum. Bakın dedim çalışanınızın hatası vs..

2 mayıs 2016 17:30 2 mayıs 2016 17:31