rossmann online sipariş bilgisi olanlar ?

süslüler ben 10 haziranda üye olmadan buradan bir sipariş verdim. ödeme vs alındı, sipariş onaylandı diye biliyorum. sorum şu ki buradan yakın zamanda alışveriş yapmış olanlar varsa kargo elinize kaç günde ulaşıyor? sitesinde 3 iş günü içerisinde demiş. bana herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi. mail adresime şuan ulaşma imkanım yok o yüzden bir bilgi alamadım, müşteri temsilcileri de bağlanmıyor lol

1. Şansa kadere benim anladığım belli bi düzeni hiç kalmamış. bana bir haftada ulaşmıştı söylenmiştim geç geldi diye şanslıymışım burayı okudukça farkettim

12 haziran 2020 16:50

2. ben geçen hafta bir şampuan almıştım 1 hafta sürdü elime ulaşması. üye olmadan almıştım, gelene kadar kargo nerede haberin olmuyo bir garipti.

12 haziran 2020 16:51

3. Anladığım 1 hafta sürecek o halde. Teşekkürler <3

12 haziran 2020 17:22

4. 9unda sipariş verdim bugün geldi benim, istanbul içi. üye olmadığınız için bilgi gelmemiştir belki

12 haziran 2020 18:43

5. 4 gün önce sipariş verdim bugün geldi, şehir ankara. Üye olduğunuzda kargo takip linkini sms olarak atıyorlar normalde.

12 haziran 2020 19:05

6. Benim de Ankara içi, o halde yarın ya da pazartesi gelir büyük ihtimalle :)

12 haziran 2020 20:35