rozalı cildim için bakım ürünü önerileri verebilir misiniz ?

doktorum bir krem verdi üstünde roza yazıyor gece kullanıyorum ama o kırmızılık görüntüsü geçmiyor. c vitamini kullansam sizce düzelir mi? cildim yağlı ve akneye meyilli sivilce çıkıyor özellikle yanak bölgemde. bioderma sebum yüz yıkama jeli kullanıyorum doktor tto kullanabilirsin dedi ama yorumları pek iç açıcı değildi. neler önerirsiniz? cildimi biraz aydınlatmak istiyorum eskiden tek renkti açık renkliyim şimdi yer yer kırmızı bbsiz dışarı çıkamıyorum.

1. Dermodicos plus krem, tto yüz temizleme jeli benim demirbaşlarım. Uzun zamandır roza atağı da geçirmedim ve ben bunları düzenli kullanmama bağlıyorum. Çok şişmeli ve ağrılı ataklarım olurdu. Yüzüm kıpkırmızı bir balon gibi oluyordu adeta abartmıyorum. Doktor tavsiyesiyle başlamıştım bunlara. Muayene sonrasında tabii. Bu arada fiyatı tuzlu ama la rocheun rosaliac ar intense serumu da iyi geliyor baya.

21 kasım 2024 16:30

2. Süslü öneriler için çok teşekkür ederim bakacağım. Ben öyle atak vs yaşamadım sadece yüzümde kırmızılık var bunu belirtmeliydim sanırım ileri seviyede değil henüz. Doktor teşhisi aldım sadece kırmızılık şikayetiyle gittiğimde tozasın dedi gittiğimde sineral hap ve bu roza kremini verdi. Renk eşitsizliği olarak var şimdilik kaşınma bir şey yok ama eskiden tek renkti cildim. Yine o görüntüyü yakalamak istiyorum ama serum vs zararı olur mu bilemedim

21 kasım 2024 16:34

3. centella asiatica içeren bir nemlendirici, azeleik asit içeren bir serum ve sülfürlü yüz yıkama jeli ya da maske rutini oluşturursan yardımcı olacaktır.

21 kasım 2024 17:03