söz nişan için elbise önerisi ve evde nişan için süsleme?

selam süslüler bir ay sonra evde aile arasında nişan yapıcaz isteme ve nişan aynı gün olacak. çok abartılı olmayan ama şık da duran elbise arıyorum. çok para vermek istemiyorum ev ortamında olacağı için. (link: https://www.trendyol.com/lafaba/kadin-zumrut-yesili-volanli-yirtmacli-saten-midi-boy-abiye-mezuniyet-elbisesi-p-464913822?v=38 şu elbiseyi buldum.) sizce nasıl abartı mı olur ev içinde? başka önerileriniz varsa gönderirseniz çok sevinirim. ayrıca organizasyon işini kendim halletmek istiyorum. sade basit ama şık bir arka plan süslemesi yapmak için malzemeler nerden bulabilirim? bu organizasyoncuların kullandığı çiçekleri filan araştırdım ama bulamadım. evimiz de küçük zaten minimal ama şık bir süsleme için önerileriniz ve malzeme için bildiğiniz yerler var mıdır? teşekkürler şimdiden.

1. renk neden olmaz dedin süslüm

13 haziran 2023 16:37

2. Ss fiziğiniz nasıl bilmiyorum ama mezuniyet elbisesi yazmışlar sanki bana nişanlık gibi gelmedi. Tabii kabarık elbiselerden giyin demiyorum da biraz daha ağır olabilir sanki. Rengi bence de kötü, yaşlı bir renk olur ve evet türbe yeşili gibi

13 haziran 2023 16:53

3. Bir de instagramda şevval Akman diye bir kız var. Çok güzel abiyeler paylaşıyor. Onun sayfasına da bir bakın isterseniz

13 haziran 2023 19:09

4. Ben de rengi hiç beğenmedim süslü nişana soft renkleri daha çok yakıştırıyorum. Çoğu insan beyaz giyiyor o da çok şık bence (ben beyaz giymemiştim gerçi).

Bence attığınız elbise ev içinde abartı durmaz farklı rengini alsanız daha iyi olur sadece.

Süsleme konusunda bir milyoncularda ve parti süslemeleri satan dükkanlarda gerçekten çok fazla şey bulunabiliyor. Ben Pinterest ten nişan konseptlerine bakıp uyarlamıştım. Çiçek olarak mahalledeki çiçekçiden taze şebboylar ve başka çiçekler alıp vazolara koymuştum mis gibi koku yaymıştı çiçekler.

14 haziran 2023 15:43