sünnetsiz penis ve prezervatif?

kızlar merhaba. şuanda yabancı bi sevgilim var ve haliyle sünnetsiz. fakat bir dertten muzdaribiz. prezervatifi geçiriyoruz ya, peni ileri geri yapıp o üstteki deri de ileri geri oynadıkça prezervatifi yavaş yavaş atıyor üstünden sjdjskdj. of anlatabildim mi bilmiyorum ama o deri ileri geri hareket ettikçe santim santim prezervatif öne geliyor çıkıyor. hatta en son seferde çıkıp içimde kaldı artık buraya sormaya karar verdim. sinir bozucu olduğu kadar da tehlikeli bir şey de, korunmaya çalışırken korunamıyoruz. bi hal çaresi olan var mı süslüler? prezervatifi nasıl takabilir ki başka? bu sünnetsizler korunmuyor mu korunuyor nasıl bu işi çözmüşler anlayamadim :(

1. boyuna gore prezervatif alsin. tam sertlesmeden iliski yasamaya calismasin. sunnetle ne alakasi var? dunyanin cogunun sunneti yok.

14 ocak 2020 17:47

2. prezervatif bol geliyor bence benim sünnetsiz partnerimle hiç böyle bi şey yaşamadık

14 ocak 2020 17:50

3. Kondom buyuk geliyo demekki sunnetle ne alakasi var

14 ocak 2020 17:58

4. Evet ilk kez kullaniyor onceki 2 ikişkisinde kızlar doğum kontrol kullanıyormuş.

Aslında hiç bol değil hatta bir tık kısa kalıyor büyük boy almayı deneyelim bi dahakine demiştik.

Ve evet süslü sanırım deriyi tutup öyle takmamız gerekiyor öyle bi de deniyip güncellerim ajdjjsdj

14 ocak 2020 17:59

5. Gayet de sünnetle şu yönden bir alakası var an2 ve an5, sünnetsiz olan deri ileri geri yaptıkça oynuyor ve preyi öne itiyor. Bunu anlamayacak ne var

14 ocak 2020 18:00

6. Takmasini bilmiyor demiyorsunuz da iyi ki sunnetsiz bulmussunuz bravo ahsjsjs

14 ocak 2020 18:06

7. Prezervatif benim de içimde kalıyor ama büyük de değil. Yani daha dar olsa sıkacak bu sefer de. Bazen geri çekilme yapıyoruz. Ben evliyim hamile kalsam problem olmaz ama böyle de olmamalı yani 😂

14 ocak 2020 18:17

8. hiç de sünnetle alakası falan yok. sünnetsiz sevgilimle türkiyeden kondom alıp ilişki yaşadık asla öne falan gelmedi gayet de alakası var diye boş atıp tutmayın, insanlar doğru söylüyor.

14 ocak 2020 20:14

9. Tebrikler dogru takmışsınız demek ki. Atıp tutmak ne alaka

14 ocak 2020 22:02

10. Yardımcı olmaya çalişan süslülere teşkkürler özellikle ingilizce olan kaynak işe yaradı orada anlatıldığı gibi yapılmalıymış

14 ocak 2020 22:03