sürekli bize gelmek isteyen arkadaşımı nasıl soğuturum?

soru yorumda

1. Süslüler bir arkadaşım var iş yerinden, kız iş çıkışı bize geldi birkaç kere ve keyif aldı. Ben de çıkarken yine gel falan diyorum usul gereği işte. İlk başta haftada bir falan geliyordu. Sonra bir gün kaldı işte, ertesi gün bir kere daha kal dememi bekledi ama demedim. Yine de kalayım dedi kaldı. Sonraki gün işim çıktı demesem o gün de kalıyordu. Ondan sonra iki gün oldu ve yine bize geldi ama yine kal desem kalacak gibiydi. Ailemle yaşıyorum. Yani iyi bir kız kötü niyet sezmedim yardımcı vs arkadaş olunur güvenilir ama çok aradığım türden biri değil ve biraz yapışkan geldi. Sürekli gelmek kalmak istiyor asla salmiyor yani hic ses etmesem her gün peşime takılır? Yine gelecek ve kalmak için atak yapacak artık nasil diyeceğim bikmiyorum people pleaser olduğum için hayır da diyemem yani salagim çünkü ve biri bana böyle dese mahvolurdum galiba. Ek olarak bir sürü iş yeri dedikodusu söndürdük yani koz olarak kullansın da istemem:/ arkadaş zaten artık zor bulunuyor, majör bir kötülüğü olmayan birini sırf bu yüzden hayatımdan çıkarmalı mıyım bilemedim

2 mayıs 2023 12:50

2. Direkt söyleyemiyorsan Misafirimiz var de ve yavaş yavaş mesafe koy.

2 mayıs 2023 12:57

3. Ben olsam baştan bu evreye getirmem ama senin durumun için ilk aklıma gelen:

İş çıkışı eve değil başka yere git, gidecekmiş gibi konuş.

2 mayıs 2023 12:58

4. Süslü misafir var desem de aa kim falan der gelsin tanışalım der bir kere yaşandı çünkü:/ bi de gelecek yine planlanmış bi etkinlik var ve iş yok o gün yani, gelsin sorun yok ama kalmak isteyecek yine muhtemelen:(

2 mayıs 2023 13:03

5. O gün nasıl kovacağım mesela bilmiyorum

2 mayıs 2023 13:04

6. sen ona gitmek iste süslü. aynı onun yaptıklarını yap yine rahatsız olmazsa söylemek zorundasın artık

2 mayıs 2023 13:22

7. Oh iyi olmuş sana

2 mayıs 2023 13:22

8. Süslü o apartta kaliyor dışardan giriş yok gibi bir şey...

Niye iyi olmuş anlamadim iyi niyetle evimize aldık diye mi

2 mayıs 2023 13:26

9. Bu akşam dışarıda planım var, başka bir akşam ailecek dışarıda yemeğe gidiyoruz,

Karnım ağrıyor vs vs dinlenicem, bahane çok.

2 mayıs 2023 13:33

10. ailem sık sık misafir gelmesinden rahatsız oluyor dışarda görüşelim de o zaman süslü ailene at suçu

2 mayıs 2023 14:00