sürekli bu aralar son 1 haftadır eski sevgilim aklıma geliyor ki böyle olmazdı ilişkim de var şu an bayadır?

bilmiyorum neden böyle oluyor sürekli fotosuna bakıyorum değiştirmiş mi diye profiline. merak ediyorum naptı ne etti. ve bu birden başladı şak diye 1 hafta içinde. kendisinden ben ayrıldım sevilmediğimi düşündüm ve ileride bi planımız olamıyordu bi türlü ben planlarıma hayallerime onu dahil etsem de.  ve yalan yok onun yanında canım çok sıkılıyordu bazen patlayacak gibi oluyordum. kendisinin yüzüne de demiştim çok sıkıcı bi insansın diye ve bundan 3 ay daha ilişki devam etmişti :ddd hahaha neyse sonra ben sevilmediğimi iyice hissettim ve ayrıldım yani ona ileriye dönük bi geleceğimiz yok gibi ya dedim o da sağ olsun yani hiç demedi ya saçmalama falan. ayrılmak istemedi ama senle bi gelecek düşünüyorum da demedi. dürüsttü bana karşı bu konuda oyalamadı. neyse belki de beni görsün ve ne kaybettiğini bilsin istiyorum. ego meselesine mi dönüştü benim için bu bilmiyorum. öyle içimi dökmek istedim.

1. Ben de 1.5 haftadır sürekli profil fotolarına bakıyorum ya içime bir özlem geldi. Ama ben severken ayrıldı benden :d gezegenler herhalde

20 mart 2024 23:59

2. Ben özlüyor muyum sanmıyorum. Sadece işte son bir haftadır beraber güldüğümüz şeyler aklıma geliyo. Bi de böyle bana göz kırpardı muzipçe bi işi becerince. O anları aklıma geldi ve birden aaa böyle bi davranışı vardı dedim kendi kendime.

Ha şimdi onla olsam olur muyum? Olmam biliyorum ki mutlu olamayacağım. Sevmeyi bilmiyordu bunu da ailesine ve burcuna bağlıyorum ki ben burçlara inanmam ama bu burç böyle ya denendi onaylandı.

21 mart 2024 00:26

3. Ayrılalı 6 sene oldu ilk defa özledim her yerde fotoğrafını aradım ne oluyor bize kafayı mı yedik topluca

21 mart 2024 01:21

4. kızlar ben de aynı durumdayım. 5 yıllık ilişkiydi bizimki de, o benden ayrıldı neredeyse 1 yıl oldu.

su an yeni başlayan bir ilişkim var ama son 1 haftadır sürekli eski fotoğraflara bakıyorum, onunla konuşmayı özlüyorum. sanırım merkür retrosu falan var umarım geçici bir şeydir.

hayatımdaki kişiye de ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum çünkü bir yandan :(

21 mart 2024 09:43

5. ayrılalı 10 sene oldu şu an sevgilim de var geçen akşam hönküre hönküre ağladım eskisi için :d retro metro tutulma mutulma bi şey var 26'sında ondan bence.

21 mart 2024 09:43

6. Kızlar sakın yazmayalım birilerine ya tutalım

21 mart 2024 09:48

7. Peşimden koşan ve hiç sevgili olmak istemediğim saçma sapan arafta kaldığımız çocuğun fotosuna bakıp sürekli onu düşünüyorum bir süredir. Aklımdan çıkmıyor işin saçma tarafı ondan hoşlandığımı falan düşünmüyorum 6 aydır görmüyorum

21 mart 2024 17:52

8. Evet işte aynı ben gel deneyelim dese kesinlikle yanaşmam bile. Salak bi ruh halindeyiz.

21 mart 2024 18:14

9. Kaç sene önceki sevgilimi rüyamda gördüm özlemişim