sürekli geçmişi özlemek ve bugünü geçmişle kıyaslamak?

sy..

1. ben yazdım zannettim. lise dostlukları olmuyor malesef. ben de öyle sanardım. evlenince işe girince değişiyor onlar da..

27 ocak 2019 20:26

2. Kesinlikle ben yazdım sandım. Şuan iliskim yok ama o zamanlar vardi ve cok ozluyorum. Arkadaslarimi gittigim mekanlari,dinledigim seyleri. Mesela bir sarki caliyor o zamanlara ait,aklima hep o yillar geliyor. Hatta en komigi o zamanlar kullandigim makyaj malzemelerine bile ayri bir zaafim var. Hep kiyaslama yapiyorum o zamanlar bunu giyiyordum,bunu sürüyordum diye. Sürekli o zamana gidiyorum,sürekli aklımda geçmiş. Hep o şarkılari dinlemek istiyorum. O zamana ait tv de olan dizilerle ilgili birsey gordugum zaman ya da tekrar kanallar verdigi zaman tekrar izliyorum. Bu bi hastalikmi ya da psikoloji bozuklugumu bilmiyorum ama caresini bulamadim. Ne yapmak gerek hiç bilmiyorum. Suan seni cok cok iyi anliyorum..

27 ocak 2019 21:27

3. Bir kısmı evlendi bir kısmının bana yanlışları oldu vs zaten okulda bitti gitti herkes dağıldi.

28 ocak 2019 00:58

4. süslü neden eski arkadaşlarınızla tekrar iletişime geçmiyorsunuz? benim de sizin gibi çok özlediğim ve artık görüşmediğim için pişman olduğum birkaç arkadaşım vardı, cesaretimi toplayıp aradım ve şimdi tekrar görüşüyoruz ve yine çok yakınız, iyi ki aramışım diyorum. eski arkadaşlıkların yeri gerçekten farklı oluyor ve araya zaman girse de kaldığı yerden devam edebiliyor. bence bağınızı kötü bir şekilde koparmadıysanız sadece hayatın akışıyla ayrıldıysanız arkadaşlarınızı tekrar arayın, onlar da sizi özlüyordur belki. belli bir yaştan sonra yakın arkadaş edinmek herkes için çok zor.

28 ocak 2019 21:35