sürekli karışan, dolaşan saç için tarak önerisi?

merhaba süslüler, benim saçlarım çok ince telli ve yumuşak. özellikle banyodan sonra ya da yüzdükten sonra saçlarım evsiz saçı gibi oluyor. sinirden saçlarımı yolmak istiyorum açılmadıkça. tangle teezer bende işe yaramadı. saç yağları da zaten ince telli olan ve hızlı yağlanan saçlarımı hemen söndürüp kafama yapıştırıyor. bir mucize arıyorum belki de, bilmiyorum. var mı öyle mucize bir tarak?

1. (link: https://m.trendyol.com/banat/romance-594-numara-sac-fircasi-p-2802442?boutiqueid=319555&merchantid=4619&gclid=EAIaIQobChMIv4rSiuWE5AIVxNmyCh1Dgg4BEAQYASABEgIgx_D_BwE Ben bunu kullanıyorum süslü memnunum saçlarım çok zor açılıyor)

15 ağustos 2019 14:39

2. Benim de saçlarım ince telli çabuk dolaşır ve karışır. Bu arada saçlarımı açmadan önce sprey sıkıyorum öyle açıyorum

15 ağustos 2019 14:40

3. Hangi spreyi kullanıyorsunuz anonim 1? Bir de saçları ağırlaştırıyor mu?

15 ağustos 2019 14:47

4. (link: https://m.trendyol.com/elseve/onarici-ve-parlaklik-verici-sac-bakim-iksiri-200-ml-3600523086610-p-1068755?boutiqueid=315403&merchantid=4582&gclid=EAIaIQobChMIiYqGotSE5AIVhNCyCh3XkQMQEAQYECABEgL71_D_BwE Bunu )

15 ağustos 2019 14:51

5. Hayır ağırlastırmıtor yumusak yapıyor . Bundan sıkmadıgım zaman hep kopuyor ve zor açılıyor

15 ağustos 2019 14:52

6. Teşekkürler süslü, bakacağım önerilerine ^_^

15 ağustos 2019 15:03

7. Saçlarım ince telli. Biraz uzayınca taramak işkence olmuştu, her banyodan sonra tarayışımsa yumak yumak dökülüyordu. Saç kremi ve tangle teezer tarak kullanmaya başladım. Bir tarak bu kadar mı farkeder? Kesinlikle evet.

15 ağustos 2019 15:16

8. Çare çok iyi bir saç kremi (davines oi) ve boynuz tarak. Boynuz tarağı yurtdışından almış ve iyi para vermiştim ama uzun yıllardır kullanıyorum, çocukluğumdan beri plastik tarak saçıma sürmem. Denizden çıkınca taramakla uğraşmam genelde, ama illa tarayacaksam mutlaka açıcı sprey kullanmam gerekiyor, mesela milk shake whipped cream. Bir de domuz kılı saç fırçası aldım, saçım kuruyken de onu kullanıyorum. Saçlarım uzun ve boyalı olduğu halde epey iyi durumda, pek kırılmaz.

16 ağustos 2019 00:59