sürekli manifest yapan eski sevgili? büyü bile yaptırmış olabilir?

merhaba, aldattığı için ayrıldığım eski sevgilim çok kısa süre sonra pişman oldu ve beni geri döndürmek için çok uğraştı. geri dönmedim. ve sürekli her yerden mesaj atıyor. sürekli uğraşıyor. amacına ulaşmak için iyi şeyler yazıyor gibi yapsa da karşılık alamayınca tehditler ediyor. ve sürekli şu manifest mi deniyor bilmiyorum onlardan yapıyor hani kağıda isim yazıp yakıyorlar falan o tarz şeyler. sürekli başıma bir şey geliyor, bugün 3 kez elimde cam kırıldı, enerjim çok düşük sürekli böyle şeyler yaşıyorum. enerji, spiritüalizm konularını hiç bilmem, ne yapabilirim sizce? gerçekten bu süreçte çoooook yıprandım. sürekli başıma saçma sapan olumsuz olaylar geliyor modum falan çok düşük. büyü bile yaptırmış olabilir. meditasyon gibi ne bileyim doğal taş falan var mı bir bilginiz? ya da nasıl anlayabilirim büyü olup olmadığını? kurşun döktürmeyi falan düşünüyorum.

1. Büyüye inanıyorsanız büyü için ise yarayacak tek reçeteyi es gecmişsiniz. Felak nas Ayetel Kürsi okuyabilirsiniz.

13 aralık 2022 20:47

2. Bakara açın dinleyin, bakara okunurken kesiliyorsa( telefon kapı çalması vs) dikkatli olun. Felak nas bakara.

13 aralık 2022 21:30

3. Buyu manifest cart curt ancak varligina inanirsan vardir. Buyu diye bir sey yoktur suslu. Cahil olmayin. Ama sen varligina inanirsan bana kotu buyuler yapiliyor diye dusun dusun enerjin duser hasta bile olursun beyin gucunle

13 aralık 2022 22:16