Süslüler merhaba, uzun süredir flört ettiğim bir adamla buluştum. İlk buluşma olmasına rağmen, bir şeyler içmek için oturduğumuzda aramızdaki cinsel çekimin çok büyük olduğunu hissetmemek için aseksüel olmak gerekirdi sanırım :d ikimiz de birbirimizi istediğimizi açıkça belli edince birlikte olduk o gün. Hayatımda yaşadığım en romantik saatlerdi diyebilirim seks için ve sonrası da öyle. Adam sırf beni görmek için şehir değiştirmişti, acil bir telefon geldi ve dönmesi gerekti. Yalan değil konuşmayı benim yanımda yaptı her şeyi de duydum zaten içimde şüphe yok. Trene bindiğinde de eski sevgilisyle karşılaştığını ve kafasının çok karıştığını anlattı bana ertesi gün ve bu kadın hakkında daha önce de konuşmuştuk. Çok kötü biten bir ilişki olduğundan bahsetmişti. Şimdi tekrar o kadınla birlikte, üzüleceğinden de eminim yine. Ben de o adamla ilişki istemediğimi düşünüyordum daha öncesinde ama şimdi onu düşünmeden edemiyorum. Resmen deli gibi istiyorum onu. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum süslüler bana akıl verin nolur :(
Süslüm trende karşılaşıyorlar ve biraz konuştuktan sonra daha sonra buluşmaya karar veriyorlar
Süslü belki de inanmak istediğim için bilmiyorum :( ama telefonunu biz buluştuğumuzda hiç eline almamıştı, telefonu benim tarafımdaydı hatta çaldığında da ben vermiştim telefonu. Ses de erkek sesiydi ve konuşulanları duyduğumda da mantıklıydı. Kadını önceden aramadığını da düşünüyorum çünkü daha önce flörtten çok arkadaş gibi olduğumuz zamanlar anlatmıştı kadını, belki buraları okuyordur diye de ayrıntı vermek istemiyorum kadın hakkında :d ama aranacak bir durumda da değildi kadın. Bilmiyorum ya ya gerçekten çok safım ya da gerçekten büyük bir tesadüf. Ama kafayı yemek de üzereyim gerçekten