sürekli sessizsin denmesi? gına geldi?

arkadaşlar gittiğim her yerde normal herkes gibi olduğum yerde dursam arada laflara katılsam eğlensem bile hep "ne kadar sessiz sakinsin" yorumu yapılıyor ve bıktım artık. ne konuşayım yani dimi. sürekli bu yüzden eleştiri geldiği için konuşmaya çalışsam da konuşmak için konuşmuş olduğum için saçmalarım bence. sessiz sakin olmak suç mu arkadaş??

1. banada genelde öyle diyorlar evet boş konuşmayı sevmiyorum diyorum öyle kalıyorlar :d

17 ekim 2022 00:41

2. Yemin ederim her ortamda bunu duymaktan bıktım süslü. Çok konuşana sen çok konuşuyorsun demiyorlar ama boş boş konuşmayıp sustuğunda sanki bu kabul edilemez bir şey gibi davranıyorlar

17 ekim 2022 01:37

3. sessiz durmanin iki turlusu var bi cool durus bir de pisirik durus. pisirik durana cok sessizsin diyorlar cool durandan cekiniyorlar.

17 ekim 2022 04:09

4. Arada dilinizi çıkarıp yorum yapmaktan çekinmeyin süslü hemen korkup geri basacaklar bana da böyle oluyor. Sessizliğinizin mahçubiyet sebepli olmadığını anlasınlar sonra sesleri kesilir.

17 ekim 2022 09:14

5. İş yerinde falan neyse de belirli ortamda sessiz susan insansan "ne işin var burada ya konuş ya da evine dön" demenin kibar yolu bu, bazen insanlar neden geliyorlar bir yere anlamıyorum hele sessizsin diye seni sohbete sokmaya çalışan insana yukarıdaki kırolar gibi atarlı giderli laf sokmalar yapıyorsanız sadece evinizde oturun. İnsanları boş yere germenin ortamı bulandırmanı lüzumu yok.

17 ekim 2022 11:41

6. Ah ya nasıl iyi anlıyorum seni ben de ilk girdiğim ortamda ya da tanımadığım insanların yanında sessiz olurum genelde ama samimi bir ortamda kendimi rahat hissediyorsam  gayet konuşkan ve eğlenceliyimdir. Önceden çok sinirlenirdim 'yaa ne kadar sessizsin ' denilince bi de böyle sanki acıyomuş gibi bi yüz ifadesiyle.. demek ki senin yanında iyi hissetmiyorum Nemrut surat diyesim gelirdi. Neyse sonra kafaya takmamaya başladım evet ben sessiz ve sakin bir insanım diye bunu kabullendim. Yine öyle bir şey söyleyen olunca şey diyorum ' ben insanları dinlemeyi seviyorum canım. herkes konuşursa kim dinleyecek birinin de dinlemesi lazım değil mi ama ' diyorum. Soran da alıyor cevabını bi güzel

17 ekim 2022 12:15

7. Çat diye ortam sarmadı ya de ve kalk. Bundan sonrasını onlar düşünsün.

17 ekim 2022 12:18

8. anonim6 sıfır ses biri değilim zaten yukarıda da belirttim. Az da olsa konuşuyorum yani. Ayrıca ortamı germek ne alaka.

17 ekim 2022 12:25

9. Süslü bunun adı zorbalık, sessizsen çağırmasınlar. Çağırıp da sessizsin demek ne bileyim yani. Ay çok eğlenceliyimin ego tatmini. 2 tür dışadönük vardır. Biri seni ortama çekmeye çalışır, gerçekten dışadönüktür. İkinci şık kendi ezikliğini başkalarının üzerinden tatmin etmeye çalışan güya dışadönüktür. Oradaki güya önemli...

17 ekim 2022 12:28

10. Yahu bir düşün bir ortama gelmişsin arkadaş ortamı, herkes sohbet ediyor konuşuyor sana dönüp "ya *soru sahibi* çok sessizsin sen de anlat biraz" diyor sen de "ZORT sizin gibi boş mu konuşcam be!" Diye atar gider yapıp durduk yere ortamı geriyorsun. Sence normal mi bu? Bir de en beğenilen cevaplar olmuş bu, terbiyesizliğe kılıf uydurmaya gerek yok, barbarlıktır bu. Bence de diğer barbar anonim gibi kalkıp gidin en temizi, bir de tokat atıp dövün hatta.

17 ekim 2022 12:53