sürtünerek ilişki yaşamak istiyorum hamile kalmam imkansız gibi bir şey gibi dimi?

süslüler test yaptırdık ikimizde sağlıksal açıdan risk taşımıyoruz.ancak ilk ilişkim olacağı için direkt ilişkiye girmeye korkuyorum alıştırmak için ilk etapta sürtünmek istiyorum.(bakirelik vs sorun değil)ilk başta tenini hissetmek istediğim için prezervatif istemiyorum yani bana teni hissettirmez gibi geliyor ama yanılıyorda olabilirim.(bu dediğim hissi ortadan kaldıracak önerilere açığım) süslüler şimdi eğer bunu yaşarsak boşalma anında geriye çekilsede sürtünmeden hamile kalma riskim imkansız gibi bir şey dimi? çünkü içeriye girmeyecek yani hamile kalmak isteyen insanlar bile zorlanırken benim böyle bir şeyden kalma riskim imkansız mı?

1. Zevk suyu diye bir şey var ve içinde sperm var

6 ağustos 2021 17:48

2. Sağlıksak açıdan risk? Ne testi covid, cinsel hastalık? İlk aylar bazı hastalıklar testte çıkmıyor?

Ayrıca bu yolla hamile kalan çok insan var.

İnsanlar bir şeyleri sürterken ateşi bulmuş.

6 ağustos 2021 17:52

3. offf kalmazsın tabii ama burada üstüne erkek cekedi atsan hamile kalacak olan süslü yazarları hemen seni cahil diye linç edecekler. hiçbir şey olmaz.

a1 zevk suyunun icinde sperm var da penis vajinaya girmeden nasil hamile birakacak aq zevk suyundaki spermler iceri dogru trekking mi yapacak

6 ağustos 2021 18:08

4. SS tabii ki kalmazsın. Penisin uzun ve amiyane tabirle salatalık gibi olmasının sebebi spermi uygun bölgeye iletebilmek. Içinde değilse imkansıza yakın bir ihtimal hakikaten. Ömrü hayatımda duymadım, okumadım böyle bir şey "surtunurken hamile kaldım" gibi

6 ağustos 2021 18:17

5. Ss prezervatif istemiyorum ne ya? Cahilce bi söylem kusura bakma da. Neyi hissedeceksin de eksik kalacak dkfkfkd sabır.

Ayrıca gebelik ihtimali var her gün bununla ilgili soru açılır, görmemiş olamazsın basit bi google araştırması ile görebilirsin. Hem korunmak hem hastalık için prezervatif şart lütfen kendinize bunu yapmayın.

6 ağustos 2021 18:25

6. Sürtünme falan diyorsun da o an ne olacağı belli olmaz yani bi bakarsın oluvermiş.

******Prezarvatifle hissettiğin şey ile prezervatif siz hissettiğin şey arasında fark yok******

6 ağustos 2021 18:47

7. Ss, soruna kaynak gibi olavak da 4 senedir cinsel olarak aktifim ve korunuyorum ve çok açık ve net bir şekilde prezervatifli hisle prezervatifsiz arasında çok fark var bence. Sırf hissedemediğim için dkh'ya geçtim

6 ağustos 2021 18:50

8. Prezervatifin hissedildiğinin düşünülmesi muhtemelen psikolojiktir veya yeterince kaygan olmamaktan kaynaklanabilir. Vajinadaki sinirler prezervatifi hissedecek kadar hassas değildir. Bu yüzden de "prezervatif çıkmış içimde kalmış hamile miyim" soruları görürüz.

6 ağustos 2021 19:07

9. Ay evet bu arada, prezervatif belki girerken falan hissedildi ee sonra geçiyor. Benim de içimde prezervatif kaldı bir kez hissi farklı olsa süper bir şey oluyor diye anlardım herhalde. Dağlar taşlar kadar abartılacak bir fark yok hatta bence hiç yok.

6 ağustos 2021 19:24