süslü bebekler, bana çağdaş dünya tarihiyle alakalı başlangıç seviyesinde kitaplar önerebilir misiniz?

olabildiğince tarafsız olması tercihim.

1. Süslücüm iş kültür yayınlarının çok güzel tarih kitapları var. Direkt kendi sitesine gir bak hatta dünya tarihi falan yazarak. Daha spesifik bir şeyler söylersen kitap ismi konusunda da yardımcı olabilirim ama çağdaş dünya tarihi diyince akla çok fazla şey geliyor. Hem kaliteli hem de olabildiğince tarafsız olduklarını düşünüyorum. Başlangıç seviyesi dedin diye bir kitap daha önereceğim. Say yayınları, dünya tarihi 101 diye bir kitap var. Hem giris seviyesinde bilgi edinip sonrasında en ilgini çeken kısımlarını detaylıca araştırabilir, okuyabilirsin bence. İyi okumalaar.

13 aralık 2019 18:54

2. Teşekkür ederim süslücüm. Cevap alacağımı ummuyordum. Çok sağ ollll. Sepetime ekledim birkaç tane dediğiniz tarza kitap. Biraz daha araştırıp alacağım. ❤️

13 aralık 2019 19:44

3. Burada insanlar birbirine sallayıp duruyor ve kendi başarısından, vizyonundan bahsediyor ama nedense böyle sorular da ya cevapsız kalıyor ya da malesef pek yardımcı olunmuyor vizyonlu sözlük halkı tarafından. Rica ederim süslücüm ne demek.

13 aralık 2019 20:43