süslüler çok iyi öpüşmek için tüyolarınız var mı?

selam süslüler. merak ediyordum da iyi öpüşmek için neler yapılabilir? özel yaptığınız şeyler var mıdır? teşekkür ederimmm

1. devamlı aynı yere takılı kalmayın. üst dudaktaysanız sökene kadar dakikalarca orayı emmeyin yani aldlsldlsmr değiştirin karşılıklı. dili ayarında kullanın, mutlaka aşırısını seven de vardır ama genelde istisna olur. ne aşırı fazla ne az tam ayarında olsun. dil/dudağı hafifçe ısırmayı herkes sevmiyor. ben herkesin seveceğini düşünürdüm ta ki bi flörtüm bir anda durup "ısırma" diyene kadar aldlaşld (çok hafifinden bile rahatsız olmuştu) herkes kafasını sağa yatırsın derler genelde öbür türlü burunlarda falan sıkıntı çıkıyormuş galiba. eller çok önemli put gibi durmayın, vücuduna dokunmak fazla geliyorsa hiç değilse ensesinde araçlarında olsun elleriniz. aklıma başka bir şey gelmedi şu anlık

22 nisan 2020 01:06

2. saçlarında* otomatik düzeltmiş telefon :)

22 nisan 2020 01:06

3. Aa bir de ters bir şekilde öpüşmek de aşırı keyifli shsj kafa 69u ahahahah

Sen sırt üstü uzanırken mesela partnerin de seni öpüyor ama gözler birbirine bakmıyor. Boynuna bakıyorsun yani. Umarım anlatabilmişimdir sjsj

22 nisan 2020 01:16

4. Farz etki dudakların vajinan. Ve sen onun üstündesin. O ritmle ayarla boyun hareketlerini ve kıvraklığını. Zevk almadığın şeyi devam ettirme. Frenchden önce dudak kenarlarını öp.

22 nisan 2020 01:19

5. Öpüşme bence iki tarafın da enerjisiyle alakalı. Çok aşık olduğum biri vardı ne ondan öncesi ne de ondan sonrası öpüşmemiz konusunda onun gibi olmadı kimyamız çok tutmuştu. Sonra hayatıma ciddi biri girdi onunla öpüşürken kimyamız bozuk kaldı dil olayına bir türlü girmedi yüzeysel öpüşüyorduk uzun öpüşmeleri sevmiyordu hatta dilimi dudağımı ısırıyordu bence iğrenç bu. Saçlarına dokunmamı istemezdi saçım ya da yüzüm ıslakken öpmemi istemezdi. Zaten ayrıldık sonra. Yani verilen tüyolar herkese uymuyor. Enerji önemli

22 nisan 2020 01:42

6. Of sevgilim ilk seferden beri dilli milli dalıyo bi şey anlamıyorum. Bence küçük küçük öperek başlamak en güzeli.

22 nisan 2020 01:44

7. Gozler kapatilmali ve soft baslanmali ki ritim yakalayin. Ara ara dil gelip gidebilir. Mesela soft basladin diyelim sonra dilin onun dudaga hafif degecek sonra opusme siddetlenecek oyleee gidecek. Bu benim tarzim:ddd ama boyle sevdigim icin benim tarzim. karsi taraf ozel bi istek yapmazsa degistirmem. O yuzden kendin zevk almaya bak yoksa anlami kalmiyor, ritim de tutmuyor partnerle.

22 nisan 2020 02:10

8. Dilinizi nasıl kullanıyorsunuz tam olarak

22 nisan 2020 02:10

9. Dili bir türlü yapamıyorum süslüler tavsiye verin noluuur

22 nisan 2020 02:18

10. kızlar yavaşça alfabe sayabilirsiniz bu işe yarıyor baya çünkü alfabeyi sayarken diliniz ve dudaklarınız sürekli değişik şekillerde hareket ediyor ama bunu çok hafif gerçekleştirmelisiniz sanki karşınızdakiyle oyun oynuyomuş gibi

dalga geçmiyorum baya a b c d e f g h i j k l diye gidin kızlar farkı görün

22 nisan 2020 07:38