süslüler çok uzun bir flört sorusu olacak lütfen vakti olan okusun, çok uzun bu ne falan diye dalga geçecek olanla uğraşmak istemiyorum ?

soruyu yoruma yazıcam, daha sonra görüp hatırlamak istemiyorum, umarım birileri kopyala yapıştır yapıp aynısını yoruma yazmaz. çünkü zaten hemen silmiycem sadece daha sonra görmek istemiyorum. kendime çok saygızılık yapmışım gibi geliyor ve üzgünüm.

1. Of yazmıycam çok uzundu ve kopyala yapıştır yapacakken kaybettim resmen

4 mayıs 2024 16:50

2. Tam bir salağım sksldmjsks

4 mayıs 2024 16:51

3. Ay nooldu nooldu merak ettim 😂

4 mayıs 2024 16:53

4. Özet geç süslü

4 mayıs 2024 16:54

5. Bayadir sozluge girmiyordum bu basligi gorunce takibe aldim oh mis gibi kaliteli goygoy vakti diye. Haydi bize borclusun artik pamuk eller klavyeye

4 mayıs 2024 16:58

6. Tamam ya madem istediniz yazıcam ama dışarıdayım karışık yazabilirim.

Şimdi bumbledan bir almanla eşleştim, xaten almanyadayız. Başta sallamadım buluşmak bile istemedim bu iki üç kere üsteledi, buluştuk, ilk buluşmada beğenmedim sıkıcı geldi, ama o çok hevesli ve beğenmiş gibiydi iltifatlar etti, kibardı, kafamda o beni beğendi evet ama ben bir daha görüşmem dedim. Eski ilişkisinin bir ay önce bittiğini, 4 aylık bir süreç olduğunu ama sadece 1 ayı ilişki dedi, ilişki kıza yeterince işgi veremediği için bitmiş ve kız da türkmüş.

Buluşma sonrası direkt yazdı, ertesi iki gün günaydın vs dedi, ama ben iki gün sonraki konuşmada geç cevap veriyor diye sinirlendim (geç dediğim de 1.5 saat o an çok gibi gelmişti şu an mal mısın diyorum kendime ajslsndk) hoşlanmıyorum bile, senin mesajını mı bekliycem kafasıyla "belli ki senin bana çok da ilgin yok, sorun değil zaten biz en iyisi keselim ikimiz için de zaman kaybı olmasın dedim" direkt ses kaydınatmış hayır ben sana ilgiliyim, tamam geç cevap veriyorum ama yoğunum herkese karşı böyle, whatsapp bildirimlerim bile kapalı, ama seni çok zeki ve ilgi çekici buldum, sadece mesaj insanı değilim vs bir ton açıklamış sana saygı duyuyorum ama görüşmek isterim hatta şimdi seni almaya gelebilirim demiş. Bir şekilde tamam dedim, beni almaya geldi. Bana o buluşmada bir şey oldu, arabada bir şeyler yedik falan konuştuk o kadar eğlendim ki onunla konuşurken sonra evine gşttik yine bir saat falan sohbet sonra öpüşmeye başladık dedim seks olmayacak, tamam falan dedi sadece ön sevişme, oral vs. oldu,  çünkü ben daha önce penetrasyon yaşamadım, zaten o bana neden bu kadar dar diye sorunca söylemiştim. Sonra yatakta uzanıp bir şeyler izlerken burada mı kalmak stersin dedi ben çok bozuldum, benden kurtulmaya çalışıyorsun diye gitmek istedim, durdurdu, sen istersen bırakayım diye dedim dedi. Gecenin devamında denemek ister misin dedi, çocuk o kadar kibardı ve o kadar ilişki isteyen bir havası vardı ki zaten çok etkilenmiştim tamam dedim birlikte olduk, çok acıdı ama hiç zorlamadı kibardı yine. Gece sarılıp uyuduk, sabah yine seks, sonra ben evden çıktım.

4 mayıs 2024 19:48

7. Evden çıkınca bana yazdı çok güzeldi falan diye gün içinde de günün nasıl geçiyor gibi konuşmalar oldu. Akşam olunca bu bana bir iki saat cevap vermedi, ben mal olduğum için panikledim ve senin sevgilin falan yok di mi dedim. Çünkü instagramını bile bilmiyordum, aldatma durumunda kalmak istemedim, geç yazması falan düşündürdü. "Bu soru nereden geldi, sevgilim yok ama eski ilişkim de çok eski değildi" dedi. Sonra bana yazmadı bir gün boyunca ben yazdım, benim okul sorunlarımla çok ilgilenmişti ve o konuda bir gelişme olunca yazayım dedim. Çok ilgiyle cevap verdi, devamında ben senin nasıl gidiyor dedim ailesinin yanındaymış zaten gideceğini söylemişti ama ses kayıtları o kadar detaylı ki hep. Sonra ben de biraz geç cevap verdim o gece bir partiye gitmiştim sarhoşken ses kaydı atmışım, onu sildim sonradan. Sonradan kütfen attığın hiçbir şeyi silme merak ediyorum falan dedi. Cumartesi gece cevap verdim ona, pazar ses yok, pazartesi öğlen ben mal gibi "ghostlamana gerek yoktu, söylesen zaten konuşmak istemediğini anlardım" dedim. Aslında kafamda kapatmak için yazmıştım buna cevap vermez diyordum, ama hemen ses attı, "dün gece eve geldim, evin kilidi kırılmış onunla uğraştım, işlerim birikmişti. Bu ghostlamak değil, zaten müsat olduğumda whatsapptaki herkese cevap verecektim" demiş ben de bunu bizim olay bitti algılayıp tamam kilit olayı için üzüldüm dedim. Akşamına "evet her şeyi hallettim şimdi cumartesi gecesi attıklarını da dinledim, seni tamamen dinlemeye hazırım parti nasıldı haftasonunnasıldı?" Deyip kendi geçen günlerini anlarmış. Ertesi gün yazdım, o da o gün için akşama planın var mı dedi, ben 8 gibş cevap verdim, bu 11e kadar yazmayınca sen benim kafamı karıştırıyorsun dedim. O da neden, aslında şimdi buluşabiliriz dedi. Dedim ki "hep gece buluşmak istiyorsun çünkü belli ki sadece seks istiyorsun?" O da "sen ilişki mi istiyorsun?" Dedi evet demek yerine mal gibi "hayır ben de eğlenmek istiyorum, ama fuckbuddy gibi değil. Birini tanıyıp nasıl ilerleyeceğini görmek istiyorum" dedim. "Zaten bunu yapmıyor muyuz?" Dedi. " hayır sen sadece seks için yazıyorsun, belli ki birbirimizi yanlış anladık sana iyi geceler" yazdım. Cevap bile yok, ertesi gün bir şey yazdım sonra vazgeçip sildim, bana "yine aynı durum. Ne yazmıştın?" Dedi. Konuşma biraz döndü, şimd ne düşünüyorsun dedi, asıl sen dedim, o da "senin kendini mutlu edecek kararı verdiğini düşünüyorum" dedi ben de "madem öyle diyorsun tamam" yazdım yine cevap yok. Sabahına düşündüm, zaten ilişki hemen istemiyorum, takılıp eğlenirim zaten tatlı kibar biri diye "fikrimi değiştirdim" dedim, hemen şimdi ne düşünüyorsun dedi, işte konuştuk ben fuckbuddy olmanın kendime saygısızlık gini geldiğini söyledim, o da sana dahgı duymasam seninle seks yapmazdım dedi djdldmdkd. Ben de dalga geçtim bu lafla. Akşama buluştuk, yine arabada bir şeyler yerken ağustosta bir dönem ameriakya gideceğimi öğrendim ve o an fark ettim ki ben bu çocukls belki ileride benden hoşlanır diye buluşmuşum. Çok üzüldüm, belli etmedim, ama onun özgüvenini kırmak istedim zaten bazı konularda özgüvensiz. İşte konuşurken geçtiğimiz hafta biriyle konuştun öu falan dedim hayır dedi, bana sorunca partide biri vardı yani çok hoşlanmıyorum ama beğendiğim biriydi dedim. Arabayla tanıyor olabileceğim kişilerin önünden geçerken arkamı döndüm beni görmesinler şimdi falan dedim. Eve gittik, o bana oral seks yaparken hiç keyif almıyorum gibi davrandım sırf onun özgüvenini kırmak için ki bozuldu da. Sonra penetrasyon kısmında canım ilkinden de çok acıdı durdurdum. Penetrasyon olmadı. Boşladıktsn sonra belki de romantik bir ilişkide denemelisin falan dedi. Seni eve bırkayım mi dedi, ama arabadayken ondan kalacağımı düşüdüpünü gösteren bir şey demişti. Eve bırakırken normal konuştuk, belki de birinden hoşlanırsan o zaman daha kolay yaşarsın falan dedi, partideki çocuk belki? Falan dedi. İnerken bir daha görüşmek istemediğini anladığımı göstermek için "amerikada iyi eğlenceler" dedim. Ya bu çocuk ilk buluşmada hiç fuckbuddy aradığını belli etmemişti, sorum şu sizce benim bu tavırlarım mı onu soğuttu? Tam salak gibi güzel bir flört olacağımızı falan sanıyordum. İnsan sadece fb istiyorsa bir belli etmez mi başta?

4 mayıs 2024 20:06

8. Bana tekrar yazmasını çok istiyorum, ama kendime saygısızlık yapmışım gibi de geliyor. Başta hiç umursamamışken şu an böyle olmak o kadar sinirimi bozuyor ki.

4 mayıs 2024 20:06

9. Ay hepsini okudum. Bana ikiniz de birbirinizden hoşlanıyor gibi gelmediniz ya. Şimdi şöyle bir kere günler sonra bile cevap veren alman arkadaşlarım var herkese böyleler. Onun dışında çok hoşlansa bile hemen ilişkiye başlamayabiliyorlar. Biraz tanıma flört döneminden sonra ciddiyet anlaşılıyor yani. Senin direkt 1 saat cevap yazmadı diye tekrar cevap atman vb sonraki tavırların soğutmuş olabilir.

Bir de özgüvenini niye kırmaya çalıştın ki? Kötü bir şey yapmamış aslında çocuk. Bence bundan sonra direkt açık ve net ol, almanlar böyledir zaten tc erkekleri gibi seks için aşık taklidi yapmazlar. Çok darlama insanları biraz rahat bırak, cool ol ya da özgüvenlerini kırmak için şöyle böyle davranma. Ama ciddi ilişki istiyorsan da söyle.

4 mayıs 2024 20:15

10. arka arkaya bu kadar hata nasıl yapabildin şok içinde okudum sfljelkjfs mesaj yollayıp silmeler, özgüvenini kırmaya çalışmalar, zevk almıyormuş gibi davranmalar falan aman aman aman harbiden sizin bokunuza türk kızlarının adı çıkıyor

4 mayıs 2024 20:20