süslüler şimdi bu erkeklerin paralarını yiyor muyuz, yemiyor muyuz??

sözlük ikiye bölünmüş durumda bence.siz ne düşünüyorsunuz?

1. Her şey karşılıklı olmalı. Madem erkek parası yiyeceksin neden okudun, didindin? Sen de ona sürprizler, içinden gelen jestler yapacaksın, o da sana yapacak. Ortak bir sevgi, ilişki içinde olmak bunu gerektirir.

Eğer sadece para yiyorsan, hediye ısmarlıyorsan kendine saygın yoktur +1, özsaygı özsevgi diye burada boşa konuşmasın kimse yani. Yerden yere vurulan, sadece para yiyen kadından ne farkınız kalıyor o zaman?

15 şubat 2022 18:51

2. Ben hiç yemedim bu zamana kadar hatta yedirdim. Artık yesem mı diye düşünüyordum bu soruya denk geldim. Faydalı bir soru cevapları takipteyim

15 şubat 2022 18:52

3. Ne yiyor ne yediriyorsunuz. Iliskilerde iki yemegi asiri buyutup hemen karsilik vermeliyim hesabi cok samimiyetsiz , ayni sekilde ben elimi cebime atmam valla demek de samimiyetsiz. Hesap kitap isleri bunlar. Kendine saygisi olan kadin bir yemek , kahve parasini biri odedi diye kendisine saygisini yitirmez kimsenin gozunde de dusmez. Aksine kendini layik gormemek bunlar  esitlik falan olmuyor. Saygi da gormezsiniz.

Yeri gelir sen odersin durduk yere jest yaparsin yeri gelir karsi taraf yeri gelir butcenizi birlestirirsiniz.

15 şubat 2022 18:59

4. O beş harcıyorsa ben bir harcıyorum, ilişki öyle gelişti taktik falan yapmadım. İlişkimde eşim sevildiğini o kadar çok hissediyor ki sürekli sarılıp gelip diyor beni öyle mutlu ediyorsun öyle önemsendiğimi sevildiğimi hissediyorum ki. Benim sevgi dilim fiziksel temas ve acts of service yani yemek yaparak, ileriyi düşünerek, onu gözeterek. Sarılmak öpmek koala gibi olmak evde, kucaklanmak istemek yani erkeğin erkek gibi beni sarmalamasını istemek. elleri kuruyor diye o uyurken ellerini kremlemek, montunun cebine eldiven koyup ertesi gün sabah telefon edip eldivenlerinin oradaolduğunu söylemek. Onun seVgisini göstermesi de fiziksel temas, hediyeler ve acts of service karışımı.  bonkör olmayan bir adamla asla yapamazdım, en huylandığım şeydir yanımda hesap kitap yapan, ortamı geren, harcadığı üç kuruşu başa kakar gibi övünerek anlatan erkek. Burads o kadar çok gördüm ki böyle tipler. Sürekli onbinlerce tl harcasın demiyorum, ama gündelik hayatta giden para ne kadar ki mesela bir öğle yemeğine diyelim 350 lira verildi. Çoğu çalışan beyaz yaka insan için normal bir mebla, bu tip miktarları bile içselleştiren adamla asla olmaz. Ama dediğim gibi, herkesin kendi sevgi diline uygun insanlarla olmazı lazım kanaatimce. Belki aranızda asla umursamayan vardır jest hediye gibi şeyleri. O zaman ona fuzuli gelir, adam da sanki emekleri umursanmıyor gibi hissedebilir.

15 şubat 2022 19:04

5. Kasmıyoruz. Ismarlıyosa teşekkür edip geçiyoruz. Biz ısmarlıyosak teşekkür edip geçiyor. Kaliteli ilişki budur her dakika acaba parasını yedim mi/acaba yeteri kadar yemedim mi diye kendimizi garip şekillere sokmuyoruz.

15 şubat 2022 19:15

6. erkeğin kadından fazla ödemesi gerektiğini düşünen süslüler, erkeklerin çalışma hayatında sizinle aynı işi yapıp daha çok maaş almasını da uygun buluyor musunuz?

15 şubat 2022 19:17

7. Anonim 1 , cok sukur iyi kazandigim icin benim standartim dusmuyor:) ben ona , o bana sevgiden baska birsey katmadik. Herhangi biri sevgilisinden ayrildiginda sevgi anlaminda ne eksiklik hissediyor hayat kalitesi dusuyorsa o kadar dusuyor yani standartim. Iliski icinde bu kadar hesapla kendimi rahatsiz hissederek yapamazdim zaten.

15 şubat 2022 19:21

8. Anonim 1 , yukari da da yazdim okumayi biliyor musunuz?

Dedim ki ne yiyor ne yediriyorsunuz. Yeri gelir ben jest yaparim , yemek ismarlarim , yeri gelir o. Daha cok kazaniyorsa evet erkek daha cok harcar turkiye de . Bu gorgu cocuklukta ogretilir daha. O gorgu yoksa biz ayni yere bakmiyoruzdur , en basiti uygun degilizdir zaten. Sizin gibi birini isteyecektir dogal olarak beni ne yapsin?

Evet iyi kazaniyorum yani Benim icin Parayla hic alakasi yok esirgenmekten hoslanmam ve esirgemem. Bir yemek alindi diye de soguk terler dokup , karsilik vermeliyim diye kendimi paraliyorsam o iliski alacakli verecekli gibi bir hal alir gozumde. Hic hoslanmam, tercih etmem.

Saldirgan bir tavriniz var ama sonucta dusuncedir tercihtir yine de Size saygi duyuyorum oyle yasayin iliskilerinizi. Ama bu kadar kendinizi layik gormez mantik calistirir hesap kitaba duserseniz esitlikci olacagim diye "mantik" iliskileri yasarsiniz. cok gordum orneklerini zamanla anlarsiniz.

15 şubat 2022 19:32

9. Yemeyen bizden değildir.

15 şubat 2022 19:42

10. şimdi olay su bence:

kendi ayakların üzerinde durmak ve kendi standartlarına denk biriyle birlikte olmayı tercih etmek. bi tık üstü de oldu, altı da ama uçurum olmasın. sen ısmarladın ben ısmarladın muhabbeti yapmam ama altta kalmamaya çalışırım. durumu benden çok daha iyiyse, onun istediği lüks biyerde takıldıysak hesap ödemek için diretmem. bi gün benim seçtiğim biyere gittiğimizde de ben öderim nolcak. bunu adaletsizlik olarak da görmüyorum, çunku luks mekanlarda takılma ya da kazanç elde etme niyetinde degilim, beraber vakit geçiriyoruz ve ikimizin de asıl kazancı bu. ama maddi değeri büyük hediyeler alınmasını asla kabul etmem.

ama dün ilk kez bir olay yaşadım. bir kaç gündür flört ettiğim biri var, 1 aylığına is için burda olan bi wall street çalışanı. takılıp geçecez yanı bi kaç hafta, o kadar. akşam çıkalım mi dedi geç bi saatte, isim var faturalarla uğraşıyorum dedim ve sonuçta paraya ihtiyacım var diye de saka yaptım. çalışmana gerek yok, ben varım ve seni şımartmak istiyorum falan diye saymaya başladı. sarhoştu sanki biraz ama ben kendimi eskort gibi hissettim. ben kendim calısıyorum ve kazanıyorum diyip telefonu kapattım. bi daha da konusmam sanırım.

15 şubat 2022 20:14