süslüler 10-12 numara boyalarla sac rengi açılır mı ?

amacım sacimi platin kullanmak değil, üzerine küllü kumral, koyu küllü kumral gibi bir renk yapmak istiyorum. açma işlemi evde yapamam, sac tabanımda koyu kahve boya var, kuaförden 700den aşağı çıkamam gibi. boya experti süslülerim bi aydınlatır mısınız? turunculasmasi vs önemli değil, 10 12 numara boya ile 2 defada da koyu küllü kumral tutacak renge ulassam olur hiç problem değil

1. garnier gumus sarisi 11.1 nasıl bi etki yaratır süslülerim

1 ekim 2021 02:38

2. Palette deluxe 7 tona kadar açıcı nasıldır süslü

1 ekim 2021 02:59

3. Benim kumral boyalı saç rengimi 1-2 ton kırmıştı. ama büyük bir beklenti içine girmeyin bence amacınız başka renk ise olmayabilir.

1 ekim 2021 08:37

4. bu arada benim kullandığım boya palette idi.

1 ekim 2021 08:37

5. boya boyayi acmaz bosuna sacini yipratma. acici ile acmak zirundasin malesef.

1 ekim 2021 08:41

6. garnier gümüş sarısını ben sizin mantığınızla denemiştim rengi açtı da çok çirkin bir turuncu sarı yaptı, üzerine küllü kumral boyadım o turunculuğu kapamadı alaca bulara bişi oldu kuaföre gitmiştim sonunda, o kadar işlemden sonra saçım kendine gelemedi zaten

2 ekim 2021 01:49

7. Cevaplar için teşekkür ederim süslüler, sanırım ilk aşama için parayı gözden çıkarmak gerek, sonrasında üzerine aktikca kendim küllü koyu kumral boyayabilirim.

Asil amacim kendi rengime dönmek aslında, diplere gelmeden boyama yapmaya devam ederim.

İstanbulda onerebileceginiz kuafor var mıdır

2 ekim 2021 03:31