süslüler 21 yaş kız 29 yaş erkek sorusundan geliyorum?

bitirdim. ama bitirirken zorlandım açıkçası. çabaladı çünkü. bazı kelimeleri ve cümleleri sanki evlenecek kişi arıyormuş da beni gözüne kestirmiş gibi geliyordu. bir anda fazlasıyla ilgi vermesi gözümü boyamaya çalışmasından kaynaklı diye düşündüm ama aklımdan atamıyorum. özler gibi hissediyorum. onun manipülasyonlarının kurbanı mıyım yoksa gerçekten etkilendim mi bilmiyorum

1. Bu arada travmatik bi eski ilişkisi olmuş. Uzun ilişki ve atlatması da baya zaman almış

13 şubat 2024 01:35

2. sen okulunu bile bitirmemişsindir ne evlenmesi. kendi yaşıtım kadınlar bakmıyor gözü açılmamış taze bulup kapatayım bu yaşa kadar yemediğim b*k da kalmadı tipi tam öğğ. bırak allasen ya vizelerina çalış sen.

13 şubat 2024 01:36

3. ya kanka allah askina ne evlenmesi ne cabalamasi senin derdin ders secimi butlerin falan olmali lutfen bi sal su muhabbeti artik yahahajdnjwek

13 şubat 2024 01:38

6. bize ne knk elin abazasına hissettiğin seylerden

13 şubat 2024 01:48

7. Canım hadi sen dön şu yarım akıllı sevgiline de bizi sal

13 şubat 2024 01:50

8. Seni evlenmek için gözüne kestirdi diye doğru kişi ve hayatının aşkı mı oluyor? Nasıl bakış açın var ss ilişkilerine karşı? Benle evlenmek istiyosa tamam mı diyosun yani bu kadar mı? A4 dedi diye olmazsın belki ama bu düşüncelerinden olursun.

13 şubat 2024 03:09

9. Cevap verenler ne kadar öküz. Sanki siz 20 yaşındayken aşırı olgun davranıyordunuz amk.

Ss bir süre sonra ayrıldığına şükredeceksin. Evet manipülasyon kurbanısın. Bu tuzağa bir daha düşme

13 şubat 2024 12:07

10. A6 doğru kişi diye bir kavram kullanmış mıyım ben?

A7 çok teşekkür ederim

13 şubat 2024 14:13