süslüler acil bakın kedim deterjanlı su içti?

3 aylık kedim deterjanlı su içti!! su kabı cam günde 4-5 kere içme suyu koyuyorum temiz. haftada 1 de su kabını yıkıyorum. ama banyonun kapısı açık kalmış gitmiş içiyodu suyu. şimdi de her tarafını yaladı uyudu. veterinere gidene kadar napabilirim? baya uzak çünkü. ölebilir mi?

1. telefonunuz var mı süslü? veterinerinizin de bir telefonu var eğer bilmiyorsanız.

acil diye soru açanlara acayip gıcığım. buradaki insanlar vakıf olmak zorunda değil bu konulara. sorsan 1000 kişide 50 kişinin kedisi vardır, belki 1 tanesi veterinerdir ama 1 kişi o denk gelecek de cevap verecek...

kolu kopan da başlık açsın "süslüleriiiim, kolum koptu dikiş ipiyle dikilir mi? acilllll yardııım!" diye!

ucunda bir canın hayatı var, uyanın! veterineri arayın!

24 kasım 2020 17:15

2. Veteriner ne kadar uzaklıkta süslü vakit kaybetmeden hemen gidin, kana karışmadan midesi yıkanır

24 kasım 2020 17:16

3. Veteriner açmıyor mesaj da görmüyor

24 kasım 2020 17:17

4. telefonu açmayan veteriner türkiye'deki tek veteriner çünkü.

çocuğunuz çamaşır suyu içse hastane seçer misiniz? veya illa çocuğumun doktoru olacak der misiniz?

24 kasım 2020 17:20

5. direk veterinere goturun suslu

24 kasım 2020 17:33

6. Aradım şimdiye kadar bir şey olmamışsa (gizlinot: 40 dk) bir şey olmaz yoğurt zeytinyağı içirin kötüleşirse yarın getirirsiniz dedi ben güveniyim mi buna şimdi.

24 kasım 2020 17:49