süslüler adet olmak için hap tavsiyesi?

süslüler adetim düğünüme denk geliyor. daha erkene çekebilmek için hap önerisi var mı?

1. Primolut muydu hap adi oyle bir seydi. Ben kullanmadim ablam tatile giderken kullanmisti da sonrasinda cok sancili regl sureci oldu.

17 ağustos 2020 23:13

2. Primolut geciktirici ilk anonimin bahsettiği gibi. Ne kadar doğru olur bilmiyorum ilaç adı vermek. Eczaneye sorun daha doğru olur.

17 ağustos 2020 23:14

3. Primoulut geciktirmek icin. Bi sonraki regl sancili olur kismi kisiye gore degisiyor. Her yaz kullaniyorum hic sıkıntım olmuyor

17 ağustos 2020 23:24

4. Erken zor ama geciktirmek daha kolay. 10 yıl evvel bir ablam almıştı oradan biliyorum. İlacı bilemem tabii ağrılı bir regl sancısı olmasına rağmen sorun yaşamadı diye biliyorum sonrasında

17 ağustos 2020 23:33

5. Primolut içip tüm vücut dengenizi bozmayın lütfen ya, çok ciddi bir ilaç kendisi. Takın pedinizi geçin.

17 ağustos 2020 23:35

6. Tarlusal. Fakat eczacınıza danışıp alın.

17 ağustos 2020 23:37

7. arkadaşım tarlusal kullanıyordu. regl söktürücü diye geçiyor. doktora danışmanızı öneririm

17 ağustos 2020 23:38

8. A10 eczacınıza sorup kullanın dedim. Git al kullan demedim. Hayatında her kadın tarlusal kullanır tarlusal dan ölen kimse yok. Doktora da gitse onu yazacak zaten. Kız öneri istemiş sanane

18 ağustos 2020 11:00

9. Tarlusal öneren anonimler, birincisi ilaç önermek yasaktır ikincisi tarlusal'ı eczacıya sorup da alamazlar çünkü reçeteli bir ilaçtır. Evet öldürmez ancak tarlusal'ı gebe kadınlar çocuk düşürmek için kullanabildiği için (gizlinot: Öldürmez derken canlı hayatını sona erdirmekten mi bahsediyordunuz?) El kol sallayarak alamazsınız. Sorunun cevabına gelirsek maydanozun içinde kuvvetli adet söktürücü etkenler olduğu için maydanoz kaynatıp içme, kekik, adaçayı gibi şeyler yapabilirsiniz. Biz de anonim olarak ancak böyle şeyler önerebiliriz (gizlinot: Bitkiler de zararsız değildir unutmamak lazım )

18 ağustos 2020 12:21

10. Reçetesiz alabiliyorum her zaman bir sıkıntı olmuyor. Daha geçen hafta aldım.

18 ağustos 2020 12:35