süslüler alnım çok açık ve kakül kestirmek istiyorum aslında?

ama asla şekil veremiyorum versem de rüzgarda bozuluyorlar. fotoğraflarda falan bu açıklık gözüme çok batıyor. nasıl bir model kestirebilirim? şu an perde kaküle benzeyen bir kesimim var, saçlarım da omuz hizamda ve ince telli:((

1. kakülden sonra pişman olursam diye korku var.

5 kasım 2024 11:45

2. ankarada çankaya içi, iyi kakül kesimi olan bir yer varsa önerebilirseniz memnun oluurm süslülerr ❤️

5 kasım 2024 11:45

3. rüzgarda bozulmaması için kirpik yapıştırıcı ile saçları alna yapıştırıyolar minik minik belki işe yarar

5 kasım 2024 12:26

4. rüzgarda dağılmasını dahi sorun edecekseniz kestirmeyin, rüzgarsız yere geçince beş saniyede elinizle düzeltebildiğiniz bir şey. yanınızda da nolur nolmaz küçük bir tarak taşırsınız. kakülün zorluğu uzatırken anlaşılıyor, ara boyda kullanmak zor. yakışana çok yakışıyor. ben de tekrar kaküle dönmek istiyorum ama insanlar bana pek yakıştırmıyor, bir süre uzun kullanacağım.

5 kasım 2024 12:33

5. Süslü benim de alnım geniş seni anlıyorum . Ama saçlarım sık değil düz ve ince telli yani cildim de yağlanmaya meyilli yapışıyor ful kakül pişmanlık oluyor bi nokta da kelebek kesim  gibi kesimler kullanabiliyorum bi nebze dengeliyor yüzü

5 kasım 2024 16:26