1. balık, ikizler ya da yay mısınız süslü?
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
süslüler aranızda iyi kahve falı bakabilen var mı? ben de o kişiye fal bakacağım, açılım yapacağım?
(link: https://eksiup.com/p/z63527943na8 ) (link: https://eksiup.com/p/qu352795bwku ) (link: https://eksiup.com/p/k63527964tkz ) (link: https://eksiup.com/p/4c352797pwif )
- cevaplar
- şikayet et
2. Hayatınızda verdiğiniz çoğu kararı hep başkalarına da kabul ettirmek zorunda kalmışsınız gibi. Her şeyi gereğinden fazla ayrıntılı düşündüğünüz için bazen işin içinden çıkamayacak gibi hissediyorsunuz, yolunuzu bulamıyorsunuz. Şu aralar her şey tersine gidiyor gibi ama bu sizin olaylara sabit bir bakış açısıyla yaklaşmanızdan kaynaklanıyor. Aslında olaylara başka şekilde yaklaşsanız düzelecek gibi. Bir durum var hayatınızla ilgili başta siz taş koyuyorsunuz önüne, kimsenin duymayacağı sadece sizin bilginiz dahilinde olan bir şey bu. (mesela bir iş teklifi almak ama belirli nedenlerle kabul etmemek vs.)
Tamamlanmak üzere olan bir şey var bu ya ilişkinizle ilgili alınanan bir karar ya da eğitim hayatı da olabilir. Çok berrak bir şekilde çıkmış, kısa bir vadesi kalmış yüzünüz yakın zamanda gülecek gibi duruyor.
3. Anonim 1 süslü balıktan dolayı yaklaştın yengeç burcuyum :d
Anonim 2 süslü teşekkür ederim. Aslında şu sıralar önümdeki engelleri kaldırmaya başladım diye düşünüyorum. Ben de size bakacağım şimdi biraz bekleticem sadece deste açIP geliyorum.
- şikayet et
4. Anonim 2 süslü bir dönem seni ciddi anlamda şanssızlıklar bulmuş. Özellikle kariyer/eğitim anlamında bir düzen tutturamamışsın galiba. Ama şu sıralar iyi gibisin daha ferahlamış ve iş/eğitim anlamında stresini geride bırakmışsın ya da bırakacaksın çünkü bu alandaki şansın ciddi anlamda açılıyor. Bir süre maddi bir sıkıntı çekmissiniz ama onlar da gelip geçici. Finansal anlamda düzlük görünüyor çünkü.
Bir de çevrende esmer bir kadın var. Bu kişinin iyi veya kötü olduğunu anlayamadım ama dertleştiğin biri bu. Sana yardimci olmaya çalışacak bir konuda ona kulak vermelisin derim. Bir de yakın zamanda seyahat söz konusu ya da size dışarıdan biri gelecek ama ben sen gidiyorsun diye görüyorum. Bunun ucunda sürpriz var :)
İlişki anlamında ise karşıma iki tane kişi çıktı biri kumral diğeri esmer bir erkek. İkisini geçmişte kalan bir ilişkin olarak düşünerekten yorumlayacağım. Esmer olan kişi galiba ateş grubundan biri çünkü oldukça kibirli ve egolu. Ama sen o kişiyi baya sevmişsin. Onunla çok mutlu olmuşsun. Anladığım kadarıyla ilişkinize üçüncü bir kişi Dahil olmuş çünkü burada bir kadın daha var. Hatta bir erkek de var ama bu sizi kıskanan biri. Yakıştıramamış sanki ikinizi. O esmer erkeğin arkadaşı. Ama hala aklın o kişide unutamıyorsun. Fakat ikinci bir şans var mı diye sorduğumda ise maalesef olumsuz sonuç alıyorum. Fakat zamanı gelince seni çok güzel bir ilişki bekliyor. Baya mutlu olacağın.
- şikayet et
5. süslü işler karışık. kısa yolların var maksimum 1 saatlik mesafeler. hatta birinde minik bir kazanç var.
asıl konuya gelirsem bir yalan var. yalan söyleyen biri. ya bu konu yüzünden yüzyüze geleceksiniz. ve göz göre göre yalan söylemeye devam edecek. ya da siz zaten biliyorsunuz. aslına bakarsanız bu konularda gözlemci ve pek de uyanık olmayan kalbi gibi aklı da ferah tutma niyetinde olan birisiniz. sizi uyandıran biri var. ona anlatıp paylaşmak bile belki aklınızda bir ışık yakıyor olabilir. manevi olarak sırtsırta verebileceğiniz biri. ayrıca bu insan gözyaşı döken birine de çok destek oluyor şu an.
ayın 25i veya 25gün sonrası şanslı gününüz. bir ayağınız şans yoncasında diğeri yanan bir mumda yani dilekte. çok şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.
insanlar ikili konuşmalar yapıyorlar. n harfi olan biriyle ilgili olabilir. 2 aya siz ferahlayacaksınız. s ve e harfleri hem ailenin yükünü hem kendi hayallerini taşıyan insanlar. siz, haneniz veya dileğinizle ilgili siz daha iyi bilirsiniz. falin tekme atan veya el uzatan insan dolu. bu da demek oluyor ki çok yardımseversiniz. insanların aklına kötü bir şeyde ilk siz gelirsiniz ama sizin kötü durumunuzda ilgilenmezler. bunu bilip ona göre hareket edin. bilhassa erkek cinsi. üst bedeni kalıplı duruyor. omuzları geniş ama ayakları yere sağlam basmıyor. birini taşıma konusunda soru işaretleri var.
çok emek veren biri var. tabiri caizse tüneli kaşıkla kazıp çıkmış. ya sizsiniz ya da size çok değer veren biri. bununla ilgili gelişme nisan ayında. bir görüşme var mayıs ayında. dik duran gögüsleri dik diz altı etek giyen (klasik bir tarzı var) sanırım orta yaşın üstü bir kadın veya orta yaş. kendinden emin. arkasında bir adam var sanıyorum eşi. kendisi daha otoriter ama. bu görüşmeyi onunla bağlantısı olan biri yapacak ve bu gelişmeden haberiniz olacak.
tabakta da aklıyla hareket eden bir adam var. çevresinde şişmanca dostları. onümüzdeki 2 ay karışık kalabalık ve hızlı olacak sizin için.
- şikayet et
6. Anonim 4, teşekkür ederim süslüm ellerine sağlık çok sağol uğraştırmışım epey*-*
Süslüm çalıyor veya okuyor musun bilmiyorum ama ekonomik anlamda canını sıkan bir şey varsa o ortadan kalkıyor. Eğer çalışıyorsan veya işsizsen bir iş değişikliği/yeni iş görüyorum. Okuyorsan da stres yaptığın dönemin geçici olduğunu söyleyebilirim.
İki tane arkadaşınız sizi sırtınızdan vurmuş galiba. Özellikle esmer bir kadın size büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış. İhanete uğramışsınız bu kişiden sanki o derece uzaksınız. Diğeri açık tenli bir kadın o da kendi akliyla hareket eden biri değil Sanki.
Süslü senin ilişki geçmişini tam göremedim aslında yani epey karışık çıktı. şöyle ki senden biraz büyük birinin sana karşı ilgisi olmuş galiba zamanında ama nedense olamamış bu kişiyle galiba sen istememişsin. Geçmiş ilişkilerinde kumral bir erkek görüyorum bu kişiyle gel gitli stresli bir ilişkiniz olmuş. ilişkinize insanlar fazla müdahale ettiği için veya aldatma da söz konusu olmuş olabilir bu sebeplerle zamanında bitme noktasına gelmişsiniz. Bir de esmer bir erkek görüyorum şuan bu kişiyle birlikte misiniz bilmiyorum ama bu kişiyle öyle çok mutlu olduğunuzu göremedim aslında. Şüpheriniz var gibi. Biraz duygularında mesafeli biri galiba o yüzden bağınızı tam anlamlandıramadım. Gelecekteki ilişki yaşamınızı daha net gördüm ama tam olarak sizi tamamlayan biri ile birlikte olacaksınız. Ruh eşiniz de diyebilirim. Bu kişiyle kalabalık bir ortamda tanışacaksınız. Zaten kaderin cilvesi olduğunu da tesadüflerin ust üste gelmesi sonucu anlayacaksınız çok güzel cidden.
- şikayet et
7. kısa farklı yollarınız olduğunu bende gördüm fakat hepsinin fiziksel yol olduğunu düşünmüyorum. evet veya hayır gibi net cevabı olmayan birkaç seçeneceğinizin olacağı bir durum var bu seçeneklerin başında a ve r harflerini görüyorum, içimden erkek diye geçiyor bence durumunuza ışık tutabilecek biri. sakallı koyu renk saçlı olabilir. iki kişinin kritik bir konuşmasını görüyorum bir taraf bir sebepten daha baskın tepeden konuşuyor karakteri veya haklı olduğu için olabilir. fakat araya giren 3.bir şahıs var temiz gördüm kendisini ve öteki kişiye hak veriyor olacak. bu üç kişiden biri sizsiniz.
bir yolunuzu çok uzun ve kısmetli görüyorum fakat başında bariz bir anahtar var bir durumu çözerseniz veya uğraşırsanız elde edeceğiniz bir başarı olarak görüyorum. etrafındaki seçeneklerinizden kötü enerji almadım fakat efor sarfetmemek için kolay olanı seçmemelisiniz gibi duruyor uzun ve yorucu görünen yolunuz daha hayırlı. etrafınızda baş örtülü bir kadın var mı? saçı normalde de sürekli toplu biri olabilir akrep veya yengeç burcu. bir konuda bilerek veya bilmeyerek size bir yanlışı dokunacak. yanlış bir fikir verebilir siz de bunu uygulayabilirsiniz.
hane içinde ise gündeme düşecek bir konu görüyorum romantik ilişki olarak. evlilik, nişan takma-bozma hatta boşanma olabilir ama çetrefilli gördüm ne yazık ki hane içinde uzun bir süre konuşulacak gibi taraflardan biri balık burcu olabilir gibi geldi. bir de aile veya hanenizde hafif kel bir adam görüyorum bir sebepten dolayı oldukça sinirli bir dönemde görünüyor.
bir sebepten dolayı çok uzun zamandır fal bakmıyordum ve bütün arkadaşlarım hala tribini atıyor. bu girdimi görseler demediklerini bırakmazlar ama kısmet sizeymiş süslücüm çok içimden geldi baktım umarım çok saçmalamamışımdır
8. Süslü bana da bakar mısın açılım ? Sanırım tarot bakıyorsun
- şikayet et
9. Anonim 5, süslüm çok teşekkür ederim ellerine sağlık fazlasıyla yormuşum seni de *-*
Süslüm şimdi öncelikle kariyerinden başlayayım. Okuyor musun ya da çalışıyor musun veyahutta iş mi arıyorsun bilemem ama kariyerin çok olumlu çıktı. Mutlu olacağın bir iş görüyorum. Okuyorsan da bil ki iş hayatın seni mutlu edecek hem maddi anlamda hem de manevi anlamda. Çünkü maddiyat anlamında seni tatmin eden bir iş bu. Fakat şunu da söylemeliyim ki eğer hayatında okul/eğitim anlamında kararsızlıklar yaşıyorsan hane içindeki bireylerden mutlaka fikir almanı öneririm. Çünkü seni her konuda destekleyen bir kadın görüyorum kararsız kaldığında ona danışabilirsin.
İlişki hayatında ise; geçmişinde bir aldatma söz konusu olmuş olabilir mi süslü? Esmer bir erkeğin ateş veya hava grubundan olabilir bu kişinin seni aldattığını görüyorum. Bu durumdan haberdar mıydın bilmiyorum. Ama ilişkinize dahil olan üçüncü kişiler olarak iki kadın çıktı falda biri esmer biri kumral. Aldattığı kişiler olarak.
Bir de kumral bir erkek var. Şuan bu kişiyle birlikte misin yoksa bu kişi de mi geçmişte kaldı bilmiyorum ama bu kişinin daha düzgün ve iyi biri olduğunu görüyorum. Bu kişi senden baya hoşlanmış. Değer veriyormuş. Bu kişinin kadınlar konusunda daha nazik olduğunu söyleyebilirim. Diğer geçmişinde bırakmaya çalıştığım esmer erkeğin ise gerçekten berbat biri olduğunu görüyorum. Bu iki erkekten biri senin ahını almışsa eğer bil ki duaların tutacak.
Son olarak ilişki hayatında yani şu kısa vadede bir hareketlenme görmedim. Ama şu sıralar hayatının seyrinin değiştiğini söyleyebilirim. Eğer dua ediyorsan etmeye devam et. Etmiyorsan da Meditasyon yapmaya çalış. Iliski hayatındaki şanssızlıklarını nötrlemelisin çünkü. Fazla tıkanmış biraz da geçmişte yaşanmışlıkları kenara bırakmalısın o kadar.
Süslü biraz zor yorumladım çünkü dediğim gibi sen de biraz geçmişte takılma var. O yüzden de kişiler karışıyor. Geçmişi gelecekte görüyor olabilirim. Ben Tarot bakmıyorum bu arada farklı bir fal bakıyorum.
- şikayet et
10. Süslü yakın zamanda bir ayrılık yaşamış gibi çıkmışsın. Senden giden biri var bu kişi arkadına bakmadan gidiyor gibi gözükse de aklında sadece sen varsın ve seninle ilişki yaşamayı her şeyden çok istiyor. Ama bu ilişki de sabki hep çabalayan taraf sen olmuşsun gibi yani sen daha baskın çıkmışsın. Bir de üçüncü kişiler dahil olmuş olaya sanki. Aldatma olmayabilir ama aklını karıştıran birileri olmuş olabilir. Açık tenli bir çocuk gibi saçları da açık renk. Biraz yapılı biri gibi kolları falan kaslı çıkmış ama öyle abartılı değil.
Süslü senin bir sürü yolların çıkmış bir şeyler için çabalıyor gibisin. Bu dönemde sürekli başa dönmen gerekebilir ya da sürekli karar değiştirebilirsin. Bu yollar biraz zorlu gelebilir sana. Ama seni destekleyen bir kafın görüyorum yakın bir arkadaşın ya da annen olabilir. Bu kişinin desteğiyle başladığın yol sana asıl mutluluk getirecek ve başarılı olacağın iş olucak. ve bu dönemde seni imrenen çok fazla insan olucak etrafında
Süslü ben çok pişman olmuş bir adam gördüm. Boynu bükük ağlıyor sürekli. Bu ilk başta dediğim senden giden kişi olabilir. Şimdi iki ihtimal var ya çok pişman oldu ve sana geri dönücek. Ya da aen başkasını bulucaksın ve bu nedenle pişman olucak seni kaybettiğini anlayıp. Çünkü sen bir adamla yanyana çıkmışsın.
meliskomarrr
| cinsiyet: | kadın |