süslüler arkadaşım hediye olarak ysl nin replikasını almış takmalı mıyım ?

öncelikle yaşım 17 ve arkadaşım böyle bir hediye almış. önceden çakma falan umursamazdım ama burada çok kötü yorumlar okudum. ne yapmalıyım

1. Süslü takma ne olacak sanki, takacak yer olmadı dersiniz sorarsa da. Ben hiç sevmiyorum replika dürüst olmak gerekirse:(

10 ekim 2020 19:58

2. Özür dilerim ysl nin çantasını aldı. Ama çok çkk hevesli almış. Sana çok yakışır diye :(( çok ama çok tatlı biliyorum. Ama takarsam da çok komik olur muyum diye düşünüyorum

10 ekim 2020 19:59

3. A3 lisede replika kullanıyordum ama bu yıl mezun oldum ve replika kullanmayayım artık dedim. Böyle de bir şey geldi başıma. Hayır nike çakması olsa neyse de ysl yani 20k lık çanta:(

10 ekim 2020 20:01

4. birebir mi yoksa cok kötü bir replika mı? önemli olan bu bence, eğer birebire yakınsa ben takardım.

10 ekim 2020 20:03

5. ya burayı niye bu kadar gözünde büyütüyorsun ki? nasıl bir model bilmiyoruz keşke bir foto atsaydın ama kullan gitsin neden takmalı mıyım diye souyorsun ne güzel hediye etmiş kız sana.

10 ekim 2020 20:06

6. Ne kadar sağlam bir replika bilmiyorum çünkü ysl nin çantasını görmedim hiç. (link: https://images.app.goo.gl/Pxcz5iJLd6HrDfeb8 Bunun siyahı )

Bu arada beğendim ben baya ama bilmiyorum

10 ekim 2020 20:18

7. Süslüm bence takılma model çok güzel :)

10 ekim 2020 20:23

8. Ysl yazısını sökebilsem söker öyle kullanırım. Ama sökemesem de kullancam sanırım

10 ekim 2020 20:28

9. Bu tarz çantayı kaldıracak bir tarzınız var mı? Yoksa zaten komik durur varsa sorun olmaz bence.

10 ekim 2020 20:34

10. A8 tarzım güzel aslında ama tavsiye verir misiniz? Bu çanta nasıl kombinlenir. Ne yapılırsa komik durur?? Hiç bilmiyorum

10 ekim 2020 20:45