süslüler ben kapalıydım açıldım sınav giriş belgemde kapalı resmim var kimlikte açık resmim?
ösym den değiştirebilir miyim ya da sınava girerken sorun çıkartırlar mı
cevaplar
Basortululeri yeterince aramiyorlar bile, içerde kulaklık mi var, ne var hiiiç.
Tak örtünü, tadını çıkar.
20 haziran 2021 10:35
A4 herhalde kendisi kulaklık sokmaya çalışmış becerememiş içinde kalmış .d
Diğer anonimlere katılıyorum sınav günü örtüyle gitmen en mantıklısı olur
20 haziran 2021 10:39
Yok gülüm, benim sacimdaki tel tokaya, parmağımdaki alyans dışındaki (alyans kutsal çünkü, orda dur!) yüzüğe, kulağımdaki dümdüz top küpeye dahi müdahale ediliyor da ondan diyorum. Anlamani da beklemiyorum, her türlü işinizi bilirsiniz siz.
20 haziran 2021 10:46
a6 bir saçmalama laf sokacağım diye a4 doğru söylüyor bizim gibi aranmıyorlar baş örtüsü olanlar biz didik didik edilirken onlara üstünkörü bakılıp içeri alınıyorlar yıllardır bütün sınavlarda olan bir şey bu. ss hiçbir şey olmaz rahat ol.
20 haziran 2021 10:46
Şikayet ediliriz korkusuyla didik didik aramıyorlardır. Çok detaylı aramak için örtülerini çıkartmak lazım ki bunu yapamazlar.
Ha ben açığım sınava girerken asla didik didik aramadım. Cebimde mendil vardı bir şeyler vardı mesela hissetmediler ben söyledim onlara bunlara izin var mı diye. Yalan yanlış şeyler yazmayın, çoğu zaman arayan kişiler yeterince iyi aramıyorlar açık olsan da kapalı da.
20 haziran 2021 11:01
Ben de açığım hiç didik aranmadım kaç kere ÖSYM sınavına girdiniz de 2 dk alan bi işlem için genelleme yapıyosunuz acaba
20 haziran 2021 11:13
Kurallara gore, kimligi supheli olsaniz bile kamera karsisinda birkac kisisel bilginizi soyleyip parmak izi imza alindiktan sonra gidiyorsunuz. Sizseniz siz oldugunuz kanitlanir zaten ama olayin buraya gelecegini bile dusunmuyorum. Ben de cok karsilastim yuzu ayni olan adayin sacina vs bakmak sacma.
20 haziran 2021 11:26
Asıl didik didik aranmadım diyen yalan söylemesin a6 ve a9 siz yalan yanlış konuşmayın sütyenimi bile elleriyle yoklayıp içeri alan polis memuru yanımdaki baş örtülüyü üstünkörü şöyle bir yoklayıp içeri soktu. sınava yakınını getiren biri dayanamadı az önce o kızın neden memelerini neden ellediniz de diğerini öylece soktunuz diye sordu polis duymazlıktan geldi. neden yani bendeki meme o kızda yok muydu niye bu çifte standart? Bizler anadan üryan gireceğiz neredeyse sınava onu çıkar bunu takma diye başkaları kafasını kapatıp istediği gibi girecek bu mu adalet? Düpedüz bir şeylerin acısını çıkarma amacıyla baş örtüsü takmayanlara ayrımcılık yapılıyor artık polislere kimler talimat veriyorsa. aksini iddia edenin çok pis kalbini kırarım benim baş örtüsüyle de takanla da işim yok çünkü. benim ülkenin pislik kaynayan kurumları ve o kurumlara yetki verip hak gasp eden milletin emeğini yiyen yetkilileriyle baş örtüsünü siyasete alet edenlere lafım ha şimdi de çıkıp buna yalan yanlış deyin de göreyim.
20 haziran 2021 11:46
Tamamen denk geldiğiniz insanın tutumu ile ilgili! Ben memelerimin ortasına kadar ellendiğimi biliyorum.
20 haziran 2021 11:50
a11 doğru söylüyorsun bu bir taciz şikayet etmek lazımdı ama o an olayın şoku ve sınav psikolojisiyle direkt sınava konsantre oldum sonra da kaldı ama orada yanlış yaptım şikayetçi olmalıydım.