süslüler beyaz tenli olmak istiyorum bembeyaz olmak istiyorum kar prensesi olmak istiyorum ?

ne sürebilirim yüzüme kalıcı beyazlık için pamuk prenses gibi olmak istiyorum şeffaf saydam olmak istiyorum albino gibi bembeyaz olmak istiyorum

1. koyu olmayan bir buğday teniniz varsa internete yazdığınızda çıkan doğal her şey işe yarayabilir kar gibi olmasanızda ve krem falan çok araştırmanıza gerek yok, biraz uzak doğuda ne yaptıklarına bakabilirsiniz ama koyu bir teniniz varsa kar prensesi olacak kadar açılabilir misiniz bilemem.

18 nisan 2020 03:13

2. a2 teşekkürler tavsiye içinn hemen yapıyorum sonucu editlerim

18 nisan 2020 03:16

3. soru ve betimleme çok iyi ashshsjshs

18 nisan 2020 03:50

4. a4 süslüüümm kuğu getirtecek kadar burjuva değilim zaten burjuva olsaydım beyaz tenli olurdum. domates salatalık maskesi gibi daha varoş fakat işe yarayan şeyler tavsiye ederseniz sevinirim. krem de olur

18 nisan 2020 03:58

5. Yağmur vardar secret key snow white kremi önermişti.

18 nisan 2020 08:54

6. ciddi cevap vereyim: pirinç kepeği yağı 2 tona kadar açar. kullanmayı bıraktığınız an eskisi gibi olur ama.

18 nisan 2020 10:32

7. Duygu özaslan??..

18 nisan 2020 12:37

8. anonim 8 merhaba şimdi gördüm mesajınızı süslü, kusura bakmayın ve rica ederim:) komedojenik yağlar sıralamasında üst sırada olduğunu sanmıyorum(gizlinot: emin değilim ama) bir ara yağlarla kafayı bozmuştum, bende komedon oluşturmamıştı ama yine de kullanırken abartmamakta fayda var. cilde güzel bir yumuşaklık da veriyor. ama baobab yağındaki gibi parıl parıl olmuyorsunuz, daha mat duruyor. kesinlikle beyazlatıcı etkisi var, hoş ben beyazlık için almamıştım, sürünce de bir şaşırmıştım. yine de naçizane tavsiyem bu tip yağları sürekli kullanmamak yönünde, uzun vadede(gizlinot: 2-3 yıl sürekli kullanım)cilt kurutucu etki yaptıklarını gözlemledim.

18 nisan 2020 14:31

9. süslülerimm teşekkür ederim cevaplarınız için

ben de pirincin lapasını suyunu pirinç ununun maskesini falan denedim ama kalıcı değiller anlık birkaç saat yüzünü berrak tutuyorlar o kadar

ayrıca evet başlıkta yazdığım gibi kar beyazı olmak istiyorum esmerlik isteyenler eda taşpınar atgözü yağını alıp orasına burasına sürüp güneşin göbeğinde yatarken solaryumlara girerken kimse onlara esmerlik duyarı kasmıyor.

nolur başlığı up kızlar bide arasbarlas var youtubeda gerçi birkaç tarifi hariç çok boş bir insan yine de işinize yarar belki

18 nisan 2020 14:44

10. Şimdi şuraya öncesi ve sonrası fotoğrafımı ekliyorum. Şuan sizin dediğiniz gibi bembeyaz sayılırmıyım bilemem ama düzenli keselememe ve spfle bu kadar açıldım.

18 nisan 2020 15:57