süslüler bir çocukla bulusacağım yarın ama yazmadı?

1. Süslüler kendisi bulusmak istedi dedi ki Cuma bulusalım , dün konuştuk daha üstüne konusmadık. Şimdi tam olarak kaçta ve nerede bulusacağımız belli değil. Yazacaktım bugun , arkadaşım dedi ki bırak o yazsın. Ya ama ben çocugun bana yazma yazmama ihtimalini bekleyemem ki kendime göre plan yaparım ona göre? Niye cuma gününü hiç edeyim haksız mıyım?

27 ocak 2022 20:04

2. yazma. yarın öğlen falan yazarsa konuşmayınca ben başka plan yaptım de. gerçekten istiyorsa bir dahakine önceden düzgün plan yapar.

27 ocak 2022 20:06

3. Offf ya süslü bulusmak istiyordum 🙄

27 ocak 2022 20:07

4. Süslü bu durumlarda sabah haberleşiyoruz ne yapalım diye. aynı gün plan yapmak istemiyorsanız yazın işlerimi ona göre ayarlayacağım dersiniz

27 ocak 2022 20:09

5. Bence de teklif eden insan ayarlar ben olsam baska plan yapardim simdiden. En uyuz oldugum sey ortaya bir laf atip net bir plan yapmayan insanlar. Illa butun detaylarini dusunmeye gerek yok ama cuma su saat gibi bulusuruz vs demek de 5 snlik bir mesaja bakar.

27 ocak 2022 20:11

6. Ay süslü ben de bekle derim. Sen ne kadar istesen de bazı şeyler karşılıklı birazcık ve bir erkegin bu gibi bi konuda gerçekten istiyorsa belirsizliğe mahal vereceğini pek sanmıyorum. Yine de bir istisna olabilir sen daha iyi tanıyorsun çocuğu onun da çok istediğinden eminsen yaz gitsin

27 ocak 2022 20:11

7. Haklısınız bitanelerim 😞

27 ocak 2022 21:16

8. ay süslü yazarsa bize de haber ver çok merak ettim bu buluşmanın akıbetini dkdkdk

27 ocak 2022 21:21

9. Bu buluşma olmayacak hissediyorum çünkü daha önce hiç böyle bişey yaşamadım, bulusucağımız zaman her zaman erkek tarafı bir gün önceden yazardı yada ne bilim bi şekilde bi iletişim vs olurdu. Burda böyle bişi yok kendimi kandırmayayım bende

27 ocak 2022 21:24

10. Aşırı miserable hissediyorım şu an 🙄allah belanı versin yaziyim bari en azından bulusmayacağımız kesinleşir akdlldlslaşa offf saka bi yana üzüldüm şu an herkes aynı şeyi diyor 😞

27 ocak 2022 21:54