süslüler bir çocukla tanıştım samsunlu hatta ilkadım diye bi yerdenmiş. ben hiç karadenizi bilmiyorum. ?

çocuk ciddi düşünüyor. oralılar nasıl olur. yobazlar mı karadenizli olunca valla bi dur dedim.

1. süslü karadenizliyim valla adımız çıkmış dokuza inmez sekize misali gibi geliyo

samsunu çok iyi bilirim küçükken ilkadımda yaşıyorduk ilkadım güzel ve gelişmiş bir yer değil süslü insanı da biraz nasıl diyeceğimi bilemedim

başka soru varsa alabilirim flkvlkeflef

22 temmuz 2019 19:27

2. yobaz görünümlü marjinal bir yer. Orada büyük bir park var. Geceleri gay erkeklerin buluşup tanisma mekanıdır. Gay erkek dediysem de öyle genç yakisikli olanlardan degil, baya oraların firincisi amcasi filan.

22 temmuz 2019 19:29

3. Hahhhah 2. Anonim yuh ya ben şok. Samsun Anadolu da okumuş galiba

1.Anonim insanları ne mesela. Nasıllar. Bu çocuk biraz maço gibi geldi bana.

22 temmuz 2019 19:31

4. samsun anadolu çok iyi bir okuldur süslü samsunun bilinen ve iyi okullarından biri

insanı iyi geliyo bana ben de öyle olduğum için olabilir süslü bilemiyorum normal geliyo bana

karadenizliler genelde maço oluyo süslü üzgünüm

22 temmuz 2019 19:35

5. Sağol anonim 1. Çocuktan hoşlandım aslında. Ama ne bileyim haberlerden biliyoruz işte Samsun’u.

Karadeniz aileleri nasıl peki

22 temmuz 2019 19:37

6. Samsunlu bir arkadasim var onun sayesinde bir suru baska samsunlu ile de tanistim. Baksan hepsi iyi egitim almis isinde gucunde insanlar ama nasil diyeyim, tuhaf bir gorgusuzlukleri var. mesela toplanip bir yere gidilecekse x yerini begenmezler y yerini begenmezler dogma buyume istanbullu insandan daha istanbullular. Orasi soyle burasi boyle bilmem ne. Kendilerinde her seyin en iyisi en luksu olsun istiyorlar ve soylediginde de biz samsunda oyle gorduk vs diye basliyorlar. Sanirsin paris shshsjs yani bu huylari disinda iyi insanlar.

22 temmuz 2019 19:38

7. Anonim 6 doğru söylüyorsunuz ama merak ettim genel olarak. Teşekkür ederim cevap ve iyi dilekleriniz için

22 temmuz 2019 19:39

8. Bu çocukta Samsun’u seviyor ve şimdikini şehrini Samsun’la karşılaştırıyor :(

22 temmuz 2019 19:40

9. 9. Anonim flörtüm de 29 yaşında belki tanıdığın falan bile olabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim

22 temmuz 2019 19:48

10. Doğma büyüme karadenizliyim(Giresun)samsun ikinci memleketim diyebilirim git gel açısından.dısarıdan bir iki Karadenizli tanıyıp olumsuz diye genellendirmek saçma her ilde aynı şeyler fazlasıyla oluyor zaten. samsun büyüksehir sonuçta yapmak istediğin her şeye rahatça ulaşabileceğin bir yer.

22 temmuz 2019 19:50