süslüler bir erkek hoşlandıgı kadına neden yazmaz?

çalıştıgım yerde biri var. bakışları, tavrı benden hoşlandıgını gösterıyor.bana karşı hislerinin oldugunu, en azından böyle göründüğünü söyluyor arkadaşlarım. iş yerinden başka bır arkadasıyla beraber gıdıp gelıyorlar. o kişi olmadıgında bana eve bırakabılırım senı falan dıyor arkadasının haberı yok muhtemelen. sürekli bakıyor. arabada kendısınden bahsedıyor, instagram storylerı ne olursa olsun begenıyor. ben bıraz ciddi duruyorum yapısal olarak ama ben de ona bu şekılde karşılık verıyorum. bıraz benden cekınıyor sanırım ama karsılık verdıgım halde adım atmaması düşündürdü nedense. yaşlar 25

1. o kadar da hoşlanmıyordur, az hoşlanıyordur

4 kasım 2023 16:58

2. olabilir süslü

4 kasım 2023 17:03

3. Hayatında veya aklında bir başkası var süslü.

4 kasım 2023 17:17

4. a3 bu da bır ıhtıma tabı ama bana göre düşük bir ihtimal en azından hislerim o şekılde söylemıyor süslü. ama olabılır de tabı kı erkeklere bellı olmaz.

4 kasım 2023 17:23

5. Bence de hayatında biri var süslü aynısını yaşıyorum cünkü. Benimki sevgilisi görmesin diye beni instagramdan bile eklemiyor

4 kasım 2023 17:35

6. a4 süslü gercekten mı ya

yanı ne bıleyım saçma ama.

tamam erkeklerın sagı solu bellı olmaz da.

pekı sızce benım tavrım nasıl olmalı?

karşılık vermeyı bırakmalı mıyım?

emın değilim çunku hayatında bıri olabilir de olmayabılır de.

4 kasım 2023 17:38

7. Süslü senin hayatında biri yoksa, adam da hoşuna gidiyorsa devam et bence ama asla ona kapılmadan. Bu dedigimiz ihtimalleri aklından cıkarma yani, hos vakit gecirmeye bak sadece. Benim fikrim.

4 kasım 2023 17:41

8. Gelmiş yine başkası var terörü.

Bazı insanlar girişken olmayabiliyor böyle bi durum olabilir ya da beğeniyordur ama henüz söyleyip ilişkiye çevirme kafasında değildir.

4 kasım 2023 17:46

9. Öf asıl gelmiş yine girişken değildirciler. Yıl 2023 yaşlar 25 civarı. Kalmadı o erkeklerden bacım?

Y kuşağı olsa bi nebze diyeceğim de. Hoşlanan erkek hoşlandığını belli ediyor bunda hemfikir olalım. Ama hoşlanıp hoşlanmadığı belli olmayan erkek yüksek ihtimalle yeterince hoşlanmıyordur. Hadi zorlayıp bi ilişkiye girseniz ve Bi ilişki yaşasanız bile üzülen taraf kız oluyor. Çünkğ yeterince sevilmiyor.

Erkekler 2 eli kanda da olsa hoşlandığını belli edip yürüyor koşuyor bazı kadınlara. ha sen ya da ben o kadınlardan değiliz o yüzden hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu diye anlam arıyoruz ajdka o başka bi mevzu. Bence sen hiç kasma, hiçbi şey yapma. Olduğun gibi takılmaya devam et, adım atacaksa o atar. Atmıyorsa da kendisi bilir.

4 kasım 2023 17:54

10. Canım süslüler 💛

Şimdi durum şöyle. Hoşlanıyor bu kesin. Bunu anladım. Bu konuda bir tereddüt içinde değilim.

Sizin söylediğiniz ihtimaller üzerinde durarak açıklayacağım.

1) adım atacak kadar hoşlanmıyor olabilir. Evet.

Az mı cok mu hoşlanıyor bunu bilemem.

Zira çalıştığım yerde hiçbir kıza seni eve bırakayım demeyip bana demesi, ortak bir etkinlik yapilacaginda evden alabilirim demesi, dogum gunumu is yerinden hicbir erkek kutlamamasina ragmen kutlamasi, sürekli bakması vs hoşlandığını gösteriyor. Bunlar adım atmak mı bilmiyorum. Sadece bu kadar.

Ben elbette terslemiyorum. Öyle çok yumuşak biri değilim tersleyecegim anlaşılır. Terslemediysem bence devamını getirebilir. Bu da az hoşlandığını gösteriyor olabilir.

2) hayatında biri olabilir mi? Yani bence yok. Ama benim de bu konular da çok tecrübem yok. Olur mu olur ama hislerime güveniyorum sanki yok gibi.

3) girişken olmayabilir. Evet. Kesinlikle iş hayatında gözlemlediğim kadarıyla girişken biri değil. Kendi işini halleder çıkar gider. Kimseyle ekstra muhabbete girmez.

Ben statü olarak ondan üst departmandayim iş hakkında konuşacağında siz diye hitap eder. Bu durum olduğu için mi çekiniyor bilmiyorum.

Ama ben yolu açtığımı düşünüyorum. Kendisi bilir 🤷‍♀️

4 kasım 2023 18:30